IDEES DISSENY

Showroom de mobles extraordinaris per a la llar

A Idees Disseny entenem els mobles i complements de disseny com a peces amb personalitat pròpia que omplen els espais de vida. Els seleccionem entre les millors firmes internacionals; els exposem en el context idoni; els oferim a través d’un servei impecable; i els instal·lem en el seu entorn definitiu perquè puguin ser gaudits com cal. El nostre showroom de 2.300 m2 és un espai sorprenent on els clients particulars –acompanyats per nosaltres o de la mà dels seus arquitectes i interioristes– hi troben les últi­mes novetats, fins i tot aquelles que encara no saben que existeixen.

LIFRA CONTRACT

DISTRIBUCIÓ DE GRANS MARQUES PER A PROFESSIONALS

Perquè els projectes d’alt nivell requereixen col·laboradors que estiguin a l’alçada, des de Lifra Con­tract by Idees equipem de forma integral projectes d’arquitectura i interiorisme arreu del món. Ajudem als professionals a crear atmosferes úniques a través de les millors firmes de mobiliari contract, decoració, il·luminació i tèxtil. Som el partner ideal per als estudis. El nostre equip expert i implicat sap interpretar les seves idees, respon amb rapidesa, aporta solucions i s’ocupa de que tot arribi a lloc exactament tal com està previst.

La Nostra Filosofia

El disseny com a estil de vida

Busquem la bellesa de les coses i la cara bonica dels espais, perquè tots la tenen. Sabem que una taula, un sofà o un complement ben escollits poden transformar qualsevol entorn. Que els bons dissenys són intemporals. Que interior i exterior han d’estar en harmonia. Que el valor d’un moble no recau en el seu preu, sinó en les sensacions que aporta. Que la qualitat no és negociable i ha estar a l’abast de tothom qui la valora. Que l’important no és on som, sinó com ens hi sentim. Que no hi a projectes petits, sinó espais reduïts amb possibilitats enormes. Que les idees són intangibles fins que algú les fa realitat.

Mètode de treball propi

Apliquem el nostre sistema de treball per trobar exactament allò que el client desitja, presentar-li amb la màxima agilitat i servir-li amb totes les garanties.

Anàlisi

Determinem què vol el client particular i quins mobles encaixen amb els seus gustos. O bé interpretem el projecte d’interiorisme i la tipologia de mobiliari que el professional té al cap.

Proposta  a mida

Seleccionem les marques que millor responen amb l’encàrrec rebut. Aportem diferents opcions de productes i suggerim els que considerem més adients.

Llista definitiva

Junt amb el client, realitzem la “Idees list” definitiva que pot contenir des dels mobles més grans fins als detalls més minúsculs. Podem equipar qualsevol espai al 100%.

Emmagatzematge global

Disposem d’un gran magatzem, únic en el sector, on conservem tots els productes del projecte per poder-los entregar de forma conjunta en la data pactada.

Transport internacional

Gestionem la logística i el transport de tots els mobles i complements a qualsevol indret del món. On sigui i quan sigui.

MUNTATGE

El nostre equip de muntadors instal·la els mobles en el seu entorn definitiu seguint les directrius del projecte. Tot queda exactament tal com estava previst.

DES DE 1984

TRAJECTÒRIA D’UNA IDEA VISIONÀRIA

Preloader
 • 1984

  Lídia Torruella obre un espai dedicat al mobiliari de disseny a Manlleu. La seva sensibilitat i perseverança la porten a recórrer Europa visitant fires on selecciona els productes que convertiran Idees en un establiment de referència.
 • 1988

  Idees obre un nou espai a les afores de Vic, a un espai més ampli i ben comunicat per atendre als clients d’arreu de Catalunya que ja són incondicionals de la casa. Aquí hi troben les millors propostes en mobles de jardí i d’interior, bany i cuina.
 • 1998

  Neix Lifra Contract by Idees, la divisió adreçada a professionals de l’interiorisme i la decoració especialitzats en l’àmbit del contract. Ens consolidem com un punt i part entre els establiments de mobiliari de disseny, amb un magatzem propi que facilita la logística integral dels projectes.
 • 2005

  Després d’una reforma integral, obre les portes l’actual showroom. Amb 2.300 m2 de disseny contemporani, diàfan i amb un accés fàcil que ens permet distribuir grans marques internacionals de mobiliari que requereixen espais d’exposició amb característiques molt exigents.
 • 2022

  Les cuines més exclusives i tot l’univers que les envolta s’incorporen al showroom d’Idees, amb marques tan prestigioses com Arclinea. Seguim avançant, somiant i innovant per evolucionar al costat dels nostres clients i no deixar mai de sorprendre’ls.

L'equip d'Idees+Lifra

PROFESSIONALS APASSIONATS PEL DISSENY

Tenim passió pel bon disseny. Som especialistes en el sector del mobiliari i del contract, seguim les tendències i tenim contacte amb els millors estudis d’arquitectura i interiorisme, això ens aporta un bagatge amplíssim en la gestió de tot tipus de projectes.

 

Amb Lídia Torruella al capdavant, oferim un tracte i assessorament exquisits sense perdre el punt de calidesa i proximitat marca de la casa. Posem les coses molt fàcils als clients oferint-los col·laboració constant.

Lídia Torruella, CEO i fundadora
d’Idees Disseny i Lifra Contract