Residencial P.A

Any

2021

Ubicació

Begur, Girona

Interiorisme

Fotografia

Enmig del paradís de la Costa Brava amb una àmplia vista sobre el mar d’Aiguablava s’hi situa Residencial P.A. Un magnífic projecte d’arquitectura i interiorisme, portat a terme per GDSB i We Are Crude, en el que l’obra es camufla entre la vegetació autòctona i el paisatge entra a formar part de l’interiorisme de la llar. Des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, hem subministrat el mobiliari d’aquest singular habitatge unifamiliar situat a Begur.

Sota l’objectiu de crear una edificació perdurable en el temps i integrada dins l’entorn natural, GDSB i We Are Crude han dissenyat un habitatge de formigó que es fusiona amb el vent, el sol, la llum i el mar. Els grans finestrals creen un diàleg constant amb el paisatge i transformen la paleta d’ombres i colors de l’interior de Residencial PA en funció de la llum del dia i les estacions de l’any.

El pati central difumina la barrera d’interior i exterior actuant com a distribuïdor general de la casa des d’on s’accedeix a les diverses estances de la llar. A l’interior, la fusta de noguera americana, les rajoles de ceràmica i el mobiliari minimalista que hem subministart des de la divisió de contract d’Idees Disseny, Lifra Contract by Idees, creen un entorn càlid i ple de calma que suavitza la duresa de l’arquitectura de formigó.

L’interiorisme, portat a terme per We Are Crude, dona protagonisme a l’estructura quadrada de l’edifici: cap dels elements de la casa toca directament a la paret aportant gran llibertat de moviment. El mobiliari de formes pures i línies senzilles ha estat escollit de forma acurada per conviure i integrar-se en aquest entorn tan especial maximitzant la funcionalitat de cada un dels elements. Residencial PA és un habitatge amb una bellesa única, un amalgama de colors i contrast del minimalisme de les formes i gris del seu exterior amb el verd i el blau del paratge.