Rabat

Any

2020

Ubicació

Madrid

Interiorisme

Fotografia

Al centre de Madrid, al número 26 de la Calle Serrano, hi ha l’exclusiva boutique de Rabat. Aquest impressionant projecte amb disseny, art i arquitectura com a grans protagonistes, s’ha portat a terme per l’arquitecta i interiorista Eva Palao del grup Rabat, juntament amb Estrella Salietti i l’estudi d’arquitectura G4 Group. Des de Lifra Contract by Idees hem subministrat el mobiliari d’aquest espai que convida a viure-hi una experiència única.

Aquest distintiu edifici de Rabat transmet, en cada un dels seus 2.000 m², l’excepcionalitat i artesania que caracteritzen les seves joies. Es divideix en tres plantes: la planta principal i la superior creen espais diàfans que uneixen la tradició familiar i el disseny, on luxe i màgia es fusionen en un. Els espectaculars expositors i taulells troben l’equilibri perfecte per a la venda i exposició de cada peça. El “lounge” és l’entorn ideal per permetre’s uns instants de desconnexió enmig del bullici de la ciutat.

Les interioristes Eva Palao i Estrella Salietti s’han inspirat en els quatre elements de la natura per portar a terme aquest impressionant projecte. Així, la combinació de tonalitats càlides amb la fusta natural, el marbre, les exclusives i irrepetibles rajoles Zelij color robí, les plantes i l’espectacular “chandelier” de doble altura, creen un espai on es palpen els valors de la marca Rabat: familiaritat, il·lusió, passió, excel·lència i compromís.

El mobiliari, subministrat per Lifra Contract by Idees, combina amb els sofisticats acabats de la flagship estenent les línies orgàniques i sinuoses en cada peça i donant-li vida pròpia gràcies als suaus acabats de vellut que canvien de color amb la llum natural, un element essencial que inunda de tranquil·litat i calma l’interior de la botiga.

Aquesta botiga insígnia situada a la Milla d’Or de Madrid transmet l’alta qualitat de les seves peces gracies a un projecte d’interiorisme cuidat fins a l’últim detall, amb materials i mobiliari de la més alta qualitat i disseny i elements exclusius que converteixen l’acte de compra en una experiència inoblidable.