Hotel can Ferrereta

Any

2021

Ubicació

Mallorca

Interiorisme

Fotografia

Situat a Santanyí, al sud-est de Mallorca, l’Hotel Can Ferrereta és un espai que combina exquisidament el disseny, art i arquitectura contemporània. L’estudi d’interiorisme WIT Architects ha portat a terme l’interiorisme i la remodelació d’aquest projecte amb els serveis de Lifra Contract by Idees.

Can Ferrereta compta amb tres edificis que han estat meticulosament restaurats per conservar l’herència de l’arquitectura mallorquina. Aquesta es mostra en els interiors del propi hotel amb sostres amb bigues de fusta i parets que mostren la pedra original.

L’interiorisme realitzat per l’estudi WIT Architects conserva l’entorn rústic de l’edifici i hi afegeix tocs contemporanis amb l’ús de materials nobles com la fusta, el metall i elements tèxtils de primera qualitat.

L’estudi WIT Architects ha escollit mobiliari de disseny que combina l’estil únic i personal de l’edifici amb les línies modernes i sofisticades dels mobles més actuals. Una aposta arriscada amb un resultat excel·lent.

La calidesa pròpia dels materials rústics, unida a les tonalitats clares i fosques del mobiliari i els complements tèxtils, fan de l’Hotel Can Ferrereta el lloc idoni per a una estada de calma i desconnexió durant qualsevol època de l’any.