Copper House

Any

2021

Ubicació

Costa Brava

Interiorisme

Fotografia

El salt al color coure omple de sentit cada detall de la Copper House dissenyada per la interiorista Susanna Cots. La simbiosi entre materials, textures i colors terra desperten un confort visual que crea una simfonia de benestar emocional. Aquest espai neix del més minimalista detall que busca tornar a allò d’abans, honorant el coure, el color terra i la seva textura de seguretat.

Dels peus de la taula, fins a la textura de la pell dels calaixos, arribant a la simetria que es crea amb la barra de la cuina, Susanna Cots proposa un interiorisme de joieria. El blanc, com a segell de la dissenyadora, aporta silenci al diàleg que s’estableix entre les diferents tonalitats que trobem en els detalls, en color coure, els tons terres i les textures de pell del mobiliari que ha creat en exclusiva la interiorista per a aquest habitatge que integra la saviesa de la naturalesa. Des de la divisió de contract d’Idees Disseny, Lifra Contract by Idees, hem subministrat mobiliari per a aquest projecte d’ànima sensorial.

La dissenyadora reserva la integritat del roure per a les estances del pis superior. Dues suites completes on la interiorista aconsegueix l’abraçada càlida a la gran habitació gràcies a les parets revestides que acullen una xemeneia i una petita taula d’escriptori, amb els mateixos detalls de coure que el despatx de la planta baixa.

El sofà a quatre cares, disseny de Susanna Cots i fabricat per Flexform; el disseny de la taula de l’escriptori a joc amb la barra de la cuina, els detalls dels calaixos, els tamborets folrats de la cuina, les dues piques com dos nuclis neuràlgics de comunicació familiar, les aixetes a joc amb els llums, el capçal i el moble joier, els tovallolers… Tot aquest engranatge funciona perquè serveix un gran objectiu: el benestar a casa i el respecte als propis ritmes naturals.