Kozmo Luxury Hotel

Any

2021

Ubicació

Budapest

Interiorisme

Fotografia

Cessió de drets d'imatge

Situat al centre de Budapest (Hongria), el Kozmo Luxury Hotel de Budapest és fruit de la restauració d’un singular i referent edifici històric de la ciutat. Un treball excepcional de GCA Architects que combina elements contemporanis amb elements originals de l’edifici per la seva propietat protegida. Una veritable reinterpretació del luxe clàssic. Des de la divisió de contract d’Idees Disseny, Lifra Contract by Idees, hem subministrat mobiliari a aquest fascinant hotel, cridat a convertir-se en un dels més luxosos d’Europa.

L’edifici Kozmo era, antigament, el centre de telecomunicacions d’Europa de l’Est i Central. En l’actualitat, i gràcies al treball de GCA Architects, acull aquest hotel de 5 estrelles que forma part de la cadena hotelera The Leading Hotels of the World caracteritzada per la seva discreta elegància, la seva estètica distingida i la comoditat del seu mobiliari.

Conservant elements distintius de l’edifici original, GCA Architects han executat de forma acurada el projecte d’arquitectura i interiorisme on conviuen les formes i l’art contemporanis amb els sostres alts, els marcs antics, les motllures de corona i el seu característic vestíbul amb una majestuosa escala. Espais oberts i diàfans que, gràcies al mobiliari minimalista, fan ressaltar la bellesa intrínseca de l’edifici.

El mobiliari de disseny, subministrat per Lifra Contract by Idees, juntament amb l’alta qualitat dels materials són l’eix principal d’aquest imponent i majestuós hotel. Una combinació única que inunda les 64 elegants habitacions i 20 suites de luxe, les més àmplies de la ciutat, moltes amb una gran terrassa a l’aire lliure. Gràcies a la calidesa dels materials emprats i la història de l’edifici, el Kozmo Luxury Hotel una sensació d’hospitalitat única que crea records i impressions inoblidables en els seus visitants.