El lloc on podem ser de veritat nosaltres mateixos és casa nostra. A casa ens relaxem i ens expressem amb llibertat, perquè és on ens sentim més còmodes. El súmmum d’aquest benestar el trobem en les butaques. Amb reposapeus o sense, amb orelles o sense, més o menys altes, el seu disseny està pensat per aportar el màxim confort i fer que els moments de lectura, de conversa, de descans o d’entreteniment siguin sinònim de desconnexió. Des d’una bona butaca sentim que el temps passa volant, perquè ens embolcalla i estem tan a gust que sovint ens costa trobar el moment d’aixecar-nos. Cada membre de la família sol tenir la seva preferida i el lloc ideal on ubicar-la per seure-hi i evadir-se.

A Idees Disseny disposem de butaques i reposapeus que aporten la màxima comoditat i un disseny espectacular. Te’n proposem tres que són verdaders oasis de desconnexió:

Amoenus Soft, de Maxalto

Aquesta emblemàtica gamma de butaques i sofàs es caracteritza per la seva elegància i comoditat. Disponibles com a sofà modular o en forma circular, permeten crear composicions úniques donant forma a petites illes de descans. Gràcies a l’alta qualitat dels seus materials i a les seves opcions d’entapissat en tela eco o en cuir, cada peça Amoenus omple de sofisticació els interiors de la teva llar.

Feltri, de Cassina

Aquesta magnífica butaca és el resultat d’un procés creatiu que barreja art i practicitat. Va ser produïda per primera vegada el 1987 per la firma Cassina. Es tracta d’un disseny emblemàtic de Gaetano Pesce que canvia completament en funció de la seva estructura de metall o de fusta. La tapisseria d’aquesta peça cau de forma natural i sinuosa abraçant a l’usuari i creant-li un petit espai de confort i desconnexió. Sense costures a la vista, Feltri manté els aspectes funcionals d’una butaca amb un disseny contemporani que l’eleva a peça d’art.

Grand Repos, de Vitra

La butaca d’orelles Grand Repos introdueix un nou nivell de comoditat i flexibilitat en l’entorn de la llar: amb el seu generós encoixinat, atractius recolzabraços i respatller alt, aquest elegant seient giratori ofereix una comoditat suprema i una imatge impecable. Dissenyada per Antonio Citterio, s’adapta amb fluïdesa als teus moviments i el seu mecanisme sincronitzat invisible s’ajusta automàticament al teu pes perquè estiguis còmode en qualsevol posició. Ergonomia, moviment i relaxació s’uneixen en aquesta butaca que arriba a la seva màxima expressió amb la incorporació del reposapeus Ottoman que t’ofereix un suau suport per als peus perquè aconsegueixis el màxim benestar.

T’esperen al nostre showroom perquè els descobreixis sense presses cada una d’aquestes propostes. Vine a experimentar la seva comoditat i la qualitat dels seus acabats i textures. T’aconsellarem quina encaixa millor amb tu i amb l’espai on tens pensat ubicar-la. Quan la tinguis a casa, seure-hi serà un dels teus moments preferits.