Masters

Marca

Kartell

Dissenyador/a

Philippe Starck & Eugeni Quitllet

Any

2009

Llargada: 53,5 cm x Amplada: 55 cm x Alçada: 83 cm

Polipropilè modificat tenyit en pasta. Disponible en diferents colors (llis o metal·litzat).

DEMANA'N INFORMACIÓ

Descripció

La cadira Masters és un homenatge enginyós a tres cadires emblemàtiques, revisades i reinterpretades pel geni creatiu de Starck. La Sèrie 7 d'Arne Jacobsen, la Tulip Armchair d'Eero Saarinen i l'Eiffel Chair de Charles Eames entrellacen les seves inconfusibles siluetes en un híbrid sinuós per donar vida a una fusió d'estils original i captivadora.


Lleugera i pràctica, Masters es pot utilitzar igualment en espais d'exterior. Aquesta cadira és apilable i se subministren dues unitats conjuntes del mateix color.

Compartir

logo_marca

MARCA

Kartell
Fundada per Giulio Castelli el 1949 a Milà (Itàlia), Kartell és una firma de mobiliari caracteritzada pels seus dissenys innovadors i amb estètica minimalista. Treballant en col·laboració amb dissenyadors i arquitectes d'alt renom com Philippe Starck, Ron Arad, antonio Citterio, Piero Lissoni, Patricia Urquiola o Mario Bellini, Kartell va crear un nou enfocament de marca amb nous materials i elements donant forma a productes únics: és la primera empresa que va utilitzar policarbonat per crear els seus icònics dissenys. Pionera en l'ús de tecnologies d'avantguarda, Kartell ha esdevingut una insígnia de producció industrial de mobiliari i objectes d'alta qualitat.

També et pot interessar

Productes relacionats