veure producte

Masters

Marca: Kartell

Dissenyador/a: Philippe Starck & Eugeni Quitllet

Masters

Marca

Kartell

Dissenyador/a

Philippe Starck & Eugeni Quitllet

Any

2009

Llargada: 53,5 cm x Amplada: 55 cm x Alçada: 83 cm

Polipropilè modificat tenyit en pasta. Disponible en diferents colors (llis o metal·litzat).

DEMANA'N INFORMACIÓ

Descripció

La cadira Masters és un homenatge enginyós a tres cadires emblemàtiques, revisades i reinterpretades pel geni creatiu de Starck. La Sèrie 7 d'Arne Jacobsen, la Tulip Armchair d'Eero Saarinen i l'Eiffel Chair de Charles Eames entrellacen les seves inconfusibles siluetes en un híbrid sinuós per donar vida a una fusió d'estils original i captivadora.


Lleugera i pràctica, Masters es pot utilitzar igualment en espais d'exterior. Aquesta cadira és apilable i se subministren dues unitats conjuntes del mateix color.

Compartir

logo_marca

MARCA

Kartell
Fundada per Giulio Castelli el 1949 a Milà (Itàlia), Kartell és una firma de mobiliari caracteritzada pels seus dissenys innovadors i amb estètica minimalista. Treballant en col·laboració amb dissenyadors i arquitectes d'alt renom com Philippe Starck, Ron Arad, antonio Citterio, Piero Lissoni, Patricia Urquiola o Mario Bellini, Kartell va crear un nou enfocament de marca amb nous materials i elements donant forma a productes únics: és la primera empresa que va utilitzar policarbonat per crear els seus icònics dissenys. Pionera en l'ús de tecnologies d'avantguarda, Kartell ha esdevingut una insígnia de producció industrial de mobiliari i objectes d'alta qualitat.

També et pot interessar

Productes relacionats


veure producte

Skin

Marca: Molteni&C

Dissenyador/a: Jean Nouvel

Skin

Marca

Molteni&C

Dissenyador/a

Jean Nouvel

Any

2007

Llargada: 77 cm x Amplada: 77 cm x Alçada: 81 cm

Cuir de pell adobada vegetal i disponible en blanc o negre, sobre una estructura metàl·lica amb coixinets de poliuretà.

DEMANA'N INFORMACIÓ

Descripció

Una textura travessada per la llum i suspesa en l'espai. Fruit de molts anys de col·laboració entre Jean Nouvel i Molteni&C, la butaca Skin és base de pell amb un patró especial que sosté sobre una estructura metàl·lica.


La pell sense cos es remodela amb el temps perquè la innovació i la memòria tinguin la mateixa forma.

Compartir

logo_marca

MARCA

Molteni&C

També et pot interessar

Productes relacionats


veure producte

Gentry Sofa

Marca: Moroso

Dissenyador/a: Patricia Urquiola

Gentry Sofa

Marca

Moroso

Dissenyador/a

Patricia Urquiola

Llargada: 210 cm x Amplada: 90 cm x Alçada: 76 cm

Compost d’escuma de poliuretà ignífuga injectada i fibra de polièster sobre marc intern d’acer. Els coixins dels seients són de ploma d’oca sobre escuma de poliuretà. L’esquena, els reposabraços i els coixins (opcionals) també són de ploma d’oca.

DEMANA'N INFORMACIÓ

Descripció

El sofà Gentry comunica una manera de ser, un enfocament sensible per trobar l'equilibri adequat entre confort i disseny. Els grans coixins independents del seient, juntament amb el seu respatller, fan que el sofà ofereixi la màxima comoditat per l'usuari.

Compartir

També et pot interessar

Productes relacionats