La primavera és una estació d’aire fresc, de canvi, de fred i calor, de sol i pluja, d’interior i de jardí. A Idees Disseny tenim clar que aquestes petites transformacions s’han de mostrar a cada llar, trobant els mobles i complements que aporten aquell toc diferent i alhora personal. A continuació et presentem una acurada selecció de peces úniques de mobiliari que t’ajudaran a adaptar alguns dels espais de casa teva per poder-los gaudir al màxim d’aquesta estació.

Una recepció única, Velasca i Tesaurus

Amb un disseny geomètric i lineal, els aparadors Velasca dissenyats per Ludovica+Roberto Palomba són sinònim de linealitat i minimalisme. Un element de mobiliari amb concepció arquitectònica creat a partir de fusta massissa, Velasca és un element decoratiu i altament funcional per aquelles llars que busquen mobiliari d’emmagatzematge sense perdre encant. Per espais que busquin un punt més d’exclusivitat, els aparadors i còmodes Tesaurus de Maxalto són la peça ideal. Fabricats artesanalment amb fusta massissa i cuidats fins al mínim detall, mantenen l’elegància i puresa de la firma incloent elements excepcionals, com les portes de fusta corbades i els acabats de luxe disponibles en pergamí o fusta.

La sala d’estar més exclusiva, butaques de Maxalto i cadires de Pedrali

Les formes fluides i l’estructura lleugera de les butaques Caratos de Maxalto alliberen les limitacions posturals afavorint la conversa i la interacció entre els que estan a prop. Disponibles en diverses formes i acabats, les sofisticades Caratos es poden ubicar en diversos espais de la llar i, també, són la col·lecció perfecta per acompanyar-se de les minimalistes taules de centre Elios. Si, en canvi, es busquen formes més informals i acabats més extremats, les butaques Blume de Pedrali són l’opció ideal: amb estructura d’alumini, les Blume estan disponibles amb teles ignífugues, vellut i vellut ignífug en tots els colors imaginables sempre conservant les seves característiques línies suaus i arrodonides.

Una suite de somni, peces úniques de Maxalto

Les proporcions rigoroses i equilibrades fan de l’armari Eracle una peça minimalista i, alhora, sofisticada amb portes de vidre i l’interior il·luminat i folrat amb pell. Un disseny únic per diferenciar la zona de descans i la part de vestidor. Per aquelles habitacions amb més espai que busquen un moble que convidi a l’evasió, l’exclusiu escriptori abatible Max és la millor opció: un sistema d’emmagatzematge i espai de creativitat considerat una joia actual de l’ebenisteria.

El jardí ple de vida i color, amb Pedrali

Per gaudir de l’exterior durant tot l’any Pedrali presenta Panarea, una col·lecció de butaques que remeten als colors i a la brisa del mar amb el seu respatller trenat artesanalment i el coixí teixit amb el mateix material que assegura el millor descans i confort. I, la millor opció per acompanyar aquesta magnífica col·lecció, són les taules de centre Caementrum: amb la geometria com a filosofia i amb una base central de ciment, són peces amb un equilibri únic resistent a les condicions meteorològiques més adverses.

Totes aquestes propostes les tens disponibles al showroom d’Idees Disseny. Vine a descobrir cada una d’aquestes peces i enamora’t dels seus dissenys únics que faran de casa teva un entorn excepcional.