Portem un temps en el qual les nostres llars s’han hagut d’adaptar per satisfer les noves necessitats. Menjadors, habitacions, cuines… s’han convertit en oficines. El teletreball ja és una realitat que hem incorporat en el nostre dia a dia i, per aquest motiu, des d’Idees Disseny et volem presentar algunes propostes per crear i adaptar un espai que sigui un petit temple de la concentració i la productivitat a casa teva: l’oficina.

En primer lloc, busca l’habitació o racó perfecte per a la teva oficina. Nosaltres et recomanem que sigui un espai al costat d’una finestra o balcó, ja que la llum natural augmentarà la teva productivitat i disminuirà la teva fatiga visual. Juga amb la llum artificial per crear atmosferes diverses. Els llums de sostre, com la làmpada Bidar, o els llums de peu, com el TMC o el Palo, et permetran aportar calidesa i confort a l’espai. I, els llums de sobretaula, com el Tolomeo Mini o la seva versió per a paret, et permetran crear l’entorn perfecte per als treballs més manuals o artesanals.

D’altra banda, el mobiliari serà el gran protagonista. La teva taula i cadira de treball han d’assegurar-te la millor postura, però també són elements decoratius indispensables. Des d’Idees disseny et recomanem la cadira Meridiana amb rodes (o sense), aquest disseny de Christophe Pillet permet una posició del cos òptima que fomenta la concentració i el treball. Si busques uns traços encara més senzills, prova amb el disseny de Hee Welling amb la cadira AAC22 PP.

És important que tinguis en compte l’organització. Un moble d’emmagatzematge com l’aparador Haller serà un element perfecte per guardar-hi tots els llibres i documents. A més a més, també seran indispensables tots aquells elements que et resultin útils per mantenir ben ordenada tota la teva zona de treball. Tingues en compte les Toolbox, peces d’organització molt versàtils que et serviran com a guarda-llapis o com a espais de petit emmagatzematge. Per altra banda, amb les safates Restore Traypodràs organitzar infinitat d’elements necessaris pel teu treball. I no et preocupis pels cables: també podràs etiquetar-los i guardar-los ordenadament per utilitzar-los just en el moment necessari.

Finalment, per crear un entorn agradable i que fomenti la creativitat durant aquests mesos d’hivern, l’equip d’Idees Disseny et recomanem delimitar la teva àrea de treball amb la catifa Terrazzo Marble i les espelmes 10 Black Pearls i 10 Platinum, ambdues de Baobab Collection, per aconseguir un entorn càlid i ple de benestar.