La sala d’estar és el cor de trobada i comunicació de cada casa, on convergeixen la comoditat i els moments de compartir en família. Ja sigui destinat a la lectura, a veure la televisió, a rebre visites o simplement a conversar, aquest espai es transforma en un refugi per a la desconnexió i el lleure. És per això que, a Idees Disseny, et presentem una cuidada selecció de sofàs de les millors marques internacionals dissenyats per convertir la sala d’estar en el teu paradís particular.

Standard de Edra

Dissenyat per Francesco Binfaré, el sofà Standard d’Edra abraça elegància i comoditat gràcies al seu Coixí Intel·ligent que es modela segons cada preferència garantint el màxim benestar. Aquesta obra mestra contemporània destaca per la seva enginyeria innovadora i materials d´alta qualitat, factors que el fan una peça única de luxe modern.

Groundpiece de Flexform

De línies minimalistes i materials de primera qualitat, el sofà Groundpiece de Flexform eleva l’experiència del descans a través del disseny avantguardista i la qualitat artesanal que el caracteritza. El disseny versàtil i modular d’aquesta peça dissenyada per Antonio Citterio permet àmplies opcions de personalització, convertint-lo en el punt focal de qualsevol espai.

Optium Soft de Maxalto

Optium Soft de Maxalto redefineix el confort amb el sistema de seients que entrellaça un estil clàssic i modern amb proporcions generoses. Aquest sofà està disponible en diverses mides i profunditats, permetent composicions lineals i angulars. A més, l’Optium Soft disposa de dos tipus de coixins de respatller a escollir, per un seient més formal o un de més suau i informal.

Vine a Idees Disseny a experimentar la comoditat i la qualitat dels seus acabats i textures. T’esperem al nostre showroom perquè descobreixis el benestar de descansar en aquestes peces icòniques!