De vegades és essencial desconnectar i regalar-nos moments de relaxació total. A Idees + Lifra, entenem la importància de cultivar espais de tranquil·litat a casa, per això hem escollit amb cura una selecció de butaques, tauletes i icòniques prestatgeries, perquè creïs el teu propi racó d’oci i benestar. Relaxa’t envoltant-te del millor disseny mentre et deixes portar per la teva música preferida amb els elements d’àudio perfectes.

Elegància en repòs amb Fritz Hansen, Poltrona Frau, Ethnicraft i &Tradition

No hi ha espai de descans sense la butaca perfecta! Dues opcions destacades són la Egg Chair d’Arne Jacobsen, produïda per Fritz Hansen, i la Mamy Blue dissenyada per Roberto Lazzeroni per a Poltrona Frau. Aquestes peces mestres del disseny fusionen elegància i comoditat. Les seves formes orgàniques, amb corbes suaus, combinades amb el revestiment de cuir d’alta qualitat que abraça hàbilment les seves estructures, les transformen en l’epicentre de qualsevol entorn contemporani.

Si busques una butaca per a espais reduïts que destaqui en qualsevol ambient, ja sigui a la sala d’estar, la biblioteca o el teu racó de lectura, la Little Petra d’&Tradition dissenyada per Viggo Boesen, és una excel·lent opció. Elaborada amb materials excepcionals i un xassís de fusta massissa, ofereix tant elegància com confort. El seu disseny compacte i les seves potes còniques de roure ressalten el seu estil nòrdic atemporal.

Per completar l’harmonia del teu espai, acompanya aquestes butaques amb tauletes auxiliars com la Rotate d’&Tradition, dissenyada per Space Copenhagen i disponible en múltiples colors, o la versàtil taula amb safates Swivel d’Ethnicraft.

Ordre fins al més mínim detall amb String Furniture i Natevo

Mantén organitzats els llibres i objectes decoratius de la teva zona de relax amb les prestatgeries de String Furniture i Natevo.

Amb línies modernes i prestatgeries flotants, la Pira Gira 2 d’String Furniture ofereix una solució organitzativa pràctica i estèticament molt atractiva. Dissenyada per Olle Pira i fabricada amb materials d’alta qualitat, el seu disseny modular permet adaptar-se a qualsevol espai, oferint flexibilitat en la disposició dels diferents elements.

D’altra banda, La CCLight de Natevo, dissenyada per Carlo Colombo, ofereix una alternativa robusta i avantguardista. Aquesta prestatgeria única destaca pel seu sistema d’il·luminació LED incorporat i la combinació de fusta natural amb detalls en metall, que aporta estil i funcionalitat als teus espais.

Disseny, càrrega i música amb Lexon

Para experimentar un descanso completo, es esencial disponer de un altavoz de calidad para disfrutar de tu música o podcast favoritos.

Els altaveus de la firma Lexon, et transportaran a una nova dimensió amb els seus innovadors dispositius creats per elevar la qualitat del teu temps de relaxació amb solucions intel·ligents i estèticament agradables. El model Oslo Energy+ és molt més que un altaveu amb Bluetooth integrat, ja que també compta amb una estació de càrrega sense fils. D’aquesta manera, pots gaudir de la teva música preferida mentre carregues el teu smartphone optimitzant cada instant.

En canvi, si únicament busques envoltar-te del millor so, l’original altaveu Mino L t’ofereix una experiència acústica al mateix nivell que els grans altaveus i disposa de mans lliures per respondre trucades fins i tot mentre escoltes música.

És el moment de transformar el teu racó de benestar en un espai de comoditat i estil. Vine a Idees + Lifra i descobreix en directe la màgia de cadascuna d’aquestes peces!