YURBBAN RAMBLAS

Any

2022

Ubicació

Barcelona

Interiorisme

Fotografia

L’estudi d’interiorisme, arquitectura i disseny WIT ha portat a terme l’interiorisme del Yurbban Ramblas, l’antic Hotel Casa Volver, situat al bell mig de Les Rambles de Barcelona. Un hotel de 40 habitacions que, mitjançant el mobilliari que hem subinistrat des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, combina matisos de la Barcelona modernista i la Barcelona industrial.

Tonalitats fosques amb contrastos clars inunden cada espai amb la finalitat de transmetre un nou concepte d’hotel on tothom pugui sentir la calidesa “d’estar com a casa”. Segons WIT, “la idea era que l’hoste se sentís com al seu propi pied à terre a Barcelona”. D’aquí, l’ús de materials com el vellut i la fusta que es van trobant en el mobiliari i els petits detalls de cada racó d’aquest acollidor projecte.

Gairebé imperceptible, en línia amb aquesta idea, l’entrada de l’hotel no és una recepció típica, sinó que es presenta com una taula comuna que poden compartir el personal i els hostes. Lluny del concepte tradicional d’allotjament, el Yurbban Ramblas aconsegueix esdevenir un espai de desconnexió i descans dins de la ciutat.