WECAMP SAN SEBASTIÁN

Any

2023

Ubicació

San Sebastián

Interiorisme

Arquitectura

Fotografia

Ubicat en un entorn privilegiat, envoltat de paisatges verds i a prop de la costa cantàbrica, es troba wecamp San Sebastián. Un càmping entre la muntanya i el mar que ofereix una experiència única combinant la bellesa natural de l’entorn amb el confort i la modernitat d’instal·lacions de luxe.

Cada racó del càmping ha estat dissenyat acuradament per Tematic Arquitectura i l’estudi d’interiorisme RRIO, juntament amb el paisatgisme de Chloris, per reduir l’impacte ambiental i conviure en perfecta harmonia amb la natura circumdant.

Des de les acollidores Bell Tents, que ofereixen una autèntica experiència d’acampada, fins a les elegants Mobile Homes i les noves tendes de Glamping, passant pels espais comuns del restaurant i la piscina, cada allotjament ret homenatge a la tradició local de l’entorn amb un disseny pensat al detall.

Materials nobles i tons càlids envolten aquest lloc idíl·lic a través del mobiliari que des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, hem subministrat sota les directrius d’interiorisme. wecamp San Sebastián és la destinació perfecta per gaudir de moments màgics en parella, en família o amb amics.