Wecamp Cadaqués

Any

2023

Ubicació

Cadaqués

Interiorisme

Fotografia

Ha arribat a Cadaqués la nova generació de càmpings innovadors i respectuosos amb el medi ambient: wecamp. Aquests nous establiments han estat dissenyats per connectar amb la natura a través del disseny i el confort, sense deixar de banda la importància de cuidar i preservar l’entorn que els envolta.

Wecamp Cadaqués es converteix en un racó especial ubicat a Portlligat, que encarna l’esperit relaxat de la Costa Brava. Inspirat en l’estil arquitectònic i estètic dels anys 60, aquest lloc transporta als hostes cap a un ambient únic i excepcional.

L’interiorisme de Sandra Tarruella Interioristas ha donat vida als diferents espais de les zones comunes (recepció, restaurant El Trastocat, terrassa, piscina i parc infantil) i també a acollidors apartaments que respiren harmonia i serenitat a través de les parets blanques, materials autòctons i detalls acuradament seleccionats, com ara rajoles de ceràmica i murs de pissarra.

L’equip de wecamp s’ha encarregat de fer realitat glamuroses tendes, zona de glamping, encantadores tiny homes i parcel·les exclusives amb vista panoràmica sobre el Parc Natural del Cap de Creus.

El punt neuràlgic del recinte és al costat de la piscina i la terrassa, on es pot gaudir del restaurant El Trastocat, que ofereix una proposta de cuina desenfadada i de qualitat.

Des de Lifra Contract by Idees hem subministrat el mobiliari d´aquest increïble càmping que ofereix experiències inoblidables gràcies al càlid interiorisme de Sandra Tarruella Interioristas. El resultat és un entorn inigualable on la senzillesa es fusiona a la perfecció amb el disseny i el benestar.