The Onsider Mercè

Any

2022

Ubicació

Barcelona

Interiorisme

Arquitectura

Fotografia

Pere Peris i Allan James Stuart

Anteriorment conegut com a Casa Verdaguer, The Onsider Mercè és un edifici històric que data de 1598 situat al Port Vell de Barcelona, ​​un dels nuclis més antics de la ciutat. Amb una proposta a càrrec del reconegut Ricardo Bofill Taller d’Arquitectura (RBTA), ​​s’ha dut a terme una reforma integral de l’immoble, conservant les estructures rellevants com les típiques façanes exteriors i interiors del mateix casc històric.

En aquest projecte arquitectònic es fa visible el llegat postmodernista del cèlebre arquitecte i urbanista Ricard Bofill, que conserva el passat i el fusiona amb les darreres tendències.

El resultat són apartaments plens de llum i calidesa on les parets blanques juguen un contrast harmònic amb els detalls de fusta i els diferents tons de les icòniques peces de mobiliari que hem proporcionat des de la nostra divisió de Lifra Contract by Idees, segons el projecte de l’equip d’interiorisme de The Onsider Team.

Un projecte en què s’ha cuidat fins al més mínim detall per fer de Mercè l’impressionant nou edifici residencial de luxe per als més atrevits i cosmopolites que decideixin fer de Barcelona la seva casa fora de casa.