The Madrid EDITION

Any

2022

Ubicació

Madrid

Interiorisme

John Pawson i François Champsaur

Arquitectura

Situat en una tranquil·la plaça envoltada per edificis històrics, l’hotel The Madrid EDITION és a prop de la Puerta del Sol, al cor de la capital espanyola, un dels llocs més famosos de la ciutat, i a poca distància del Triangle Daurat de l’Art on hi conviuen els tres museus d’art més importants de Madrid.

A les 200 habitacions i suites plenes d’elegància que ofereix l’hotel, els colors blancs i beix són els principals protagonistes, juntament amb elements de fusta que creen entorns sofisticats que conviden a la desconnexió i ofereixen impressionants vistes al Palau Reial, la catedral de la Almudena i la Gran Via.

Des de les finestres fins al sostre, els interioristes John Pawson i François Champsaur busquen transmetre benestar i distinció mitjançant les modernes suites amb detalls elegants que porten l’empremta d’Ian Schrager. Des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, hem subministrat mobiliari per a aquest espectacular hotel.

The Madrid EDITION disposa de dos restaurants exclusius, un bar de còctels, un Pool Bar, un terrat al costat d’una piscina exterior i un gimnàs d’última generació. Un lloc excepcional amb arquitectura de RLA (Madrid) i OAB (Barcelona), on es reflecteix l’esperit dels locals i la cultura de Madrid, que es manifesta en la decoració de disseny innovador creada per elevar l’experiència a l’hotel i aportar-hi un veritable sentit d’autenticitat.

La marca EDITION és un fruit de la col·laboració entre Mariott International i Ian Schrager, fundador del mític Studio 54 a Nova York. Aquest és el segon establiment de la marca a Espanya.