TALENOM

Any

2023

Ubicació

Barcelona

Interiorisme

Arquitectura

Fotografia

L’Avinguda Diagonal de Barcelona acull un edifici innovador d’oficines que desafia els espais de treball convencionals. Aquest projecte d’ordenació d’espais de les noves oficines Talenom s’ha dut a terme per l’estudi d’arquitectura AROMIR Arquitectes i les interioristes Laura Muñoz i Nora Batlle, en col·laboració amb la constructora ARQFAI projectes, amb l’objectiu de crear diferents atmosferes de treball, de la forma més fluida i dinàmica possible.

L’equip de professionals ha materialitzat una visió on la disposició de la planta gira de manera radial al voltant del nucli de comunicació de l’edifici, creant així sis espais diferenciats: recepció, sales de reunions individuals i d’equip, àrea de coworking oberta, zona central de treball i l’àrea de descans i dinar, que alhora serveix com a sala de conferències.

L’harmonització estètica i equilibrada d’aquests sis espais s’assoleix amb minuciositat mitjançant l’elecció acurada d’acabats, revestiments, colors i textures, que aconsegueixen un interiorisme que promou el benestar i l’harmonia; elements essencials per fomentar la productivitat.

Aquest projecte no aborda només les necessitats físiques i digitals de l’empresa, sinó que també encarna els seus valors fonamentals d’innovació i col·laboració. Cada element de Talenom, des de la disposició dels espais fins a l’elecció dels materials i del mobiliari subministrats des de la nostra divisió de contracte, Lifra Contract by Idees, contribueix a una experiència laboral agradable i eficient.