Smart 22@

Any

2023

Ubicació

Barcelona

Interiorisme i Arquitectura

Fotografia

GCA Architects, estudi reconegut per la seva experiència en arquitectura contemporània i sostenible, ha concebut un edifici de disseny icònic que destaca per la seva elegància i harmonia amb l’entorn: l’impressionant edifici d’oficines Smart 22@. Ubicat al cor del barri del Poblenou a Barcelona, ​​els tres grans blocs han estat dissenyats per fusionar de manera magistral elements d’avantguarda, funcionalitat i tecnologia d’última generació, sense oblidar la seva essència cap a l’estètica industrial i fabril que ha caracteritzat la zona per generacions.

Smart 22@ s’alça com a volum integrador capaç de conviure amb el barri del Poblenou i de reflectir els valors de la ciutat de Barcelona. Recull la gamma cromàtica característica del barri i incorpora característiques dels edificis contigus, com l’antiga fàbrica “La Escocesa”.

Des de la minuciosa selecció de materials d’alta qualitat fins a la inclusió de colors humils, com ara la terracota, aquest edifici té la seva pròpia personalitat distintiva. Les línies geomètriques netes i una distribució eficient es combinen per crear espais diàfans, versàtils i acollidors que responen a les necessitats actuals. Des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, hem subministrat el mobiliari seguint les directrius de GCA Architects, amb l’objectiu de complementar a la perfecció la visió arquitectònica de l’estudi.

Com descriu l’estudi d’arquitectura, “és una nova concepció que neix del llegat industrial i s’alça com una fita que impulsa valors com ara la modernitat, la sostenibilitat i la tecnologia”. Tant és així que és el primer Smart Building d’Espanya, certificat LEED Platinum V4, WELL Platinum i Wiredscore Platinum (vinculat a l’eficiència energètica i al benestar dels usuaris). En el disseny dels interiors, s’han tingut en compte els principis de les cases passives que busquen minimitzar el consum d’electricitat traient el màxim partit dels corrents d’aire.

Aquest projecte innovador redefineix els estàndards de vida moderna en oferir un entorn que s’adapta a les demandes canviants de la societat contemporània. Smart 22@ és un testimoni de la passió pel disseny i la creació d’ambients inspiradors, on cada aspecte ha estat considerat acuradament per brindar una experiència excepcional.