RESIDèNCIA PQ

Any

2022

Ubicació

Baqueira

Interiorisme

Fotografia

La residència PQ, ubicada al cor de Garós, Baqueira, és el refugi ideal per gaudir de les temporades d´esquí en un ambient íntim i familiar. Amb un interiorisme de TRENCHS STUDIO, els espais comuns i privats han estat actualitzats i decorats amb mobles que des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, hem subministrat sota el concepte de muntanya. La fusta, la pell, el ferro i els teixits de llana es combinen per crear una llar acollidora.

La il·luminació va ser pensada per ressaltar la bellesa de l’entorn natural de la vall d’Aran, creant clarobscurs que augmenten l’encant del lloc. Els espais socials es troben a la planta semisoterrani ia la planta golfes, i s’han moblat amb mobiliari de diferents formats per donar varietat i riquesa a l’ambient.

El client ha estat el centre d’aquest projecte, per això TRENCHS STUDIO va crear un lloc confortable i versàtil que sigui un espai de reunió i relaxació. Aquest projecte és una mostra de la cura i latenció que es poden prestar a la decoració i el disseny dinteriors en espais que busquen la comoditat i la relaxació en un ambient de muntanya.