Pis Rambla

Any

2022

Ubicació

Barcelona

Interiorisme

Fotografia

L’estudi d’interiorisme Júlia Brunet ha dut a terme l’interiorisme integral d’una finca règia de 200 m², ubicada a la Rambla Catalunya de Barcelona. Una reforma que ha aconseguit reconstruir, afavorir i unir els elements històrics del mateix edifici amb les necessitats d´una família, donant com a resultat un lloc acollidor, ampli i ple de llum que irradia elegància i benestar.

Parets de 4 metres vestides d´obres d´art i terres originals de mosaics de nolla, potencien la identitat única d´aquest habitatge. Mitjançant el mobiliari que hem subministrat des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, sota les directrius de l’estudi d’interiorisme, es destaquen els colors i textures neutres en tons terra. També hi trobem tocs en color taronja de les icòniques peces ubicades a la sala d’estar, l’estança principal connectada amb una terrassa que és un perfecte oasi al cor de Barcelona. L’elecció de materials naturals també ha resultat un element característic que, juntament amb el mosaic de nolla, afegeix un punt distintiu entre clàssic i orgànic.

La decoració projecta una clara distinció entre les zones de dia, com ara el menjador i la cuina, amb la zona de nit situada a l’altre extrem de l’habitatge. Funcional i confortable, aquesta segona àrea es divideix en una suite principal i una habitació infantil. Totes dues amb llum natural de l’exterior, afegint així calidesa i harmonia. A més a més, els colors clars de les parets aporten un interessant contrast amb els petits detalls de color que es van trobant en aquest pis d’estil clàssic i senyorial.

El projecte d’il·luminació ha estat clau per aconseguir diferents ambients i crear espais lumínics que s’adaptessin als requisits del projecte i realcessin l’arquitectura i la particularitat de la finca. En definitiva, el Pis Rambles és un lloc pensat per ser viscut i gaudit a cadascun dels seus entorns.