Palau Fugit

Any

2023

Ubicació

Girona

Interiorisme

Arquitecutra

Fotografia

Situat al bell mig del Barri Vell de Girona, a pocs minuts dels punts més emblemàtics de la ciutat, l’hotel Palau Fugit és un racó especial que ocupa un antic palau d’estil barroc del segle XVIII, conegut prèviament com la Casa Heras de Puig.

Sota la direcció de l’estudi d’arquitectura Isern Associats i l’interiorisme de El Equipo Creativo aquest edifici ha estat completament renovat el 2022, mantenint-ne l’essència original i establint un diàleg entre història i modernitat.

Més que un hotel, el Palau Fugit és un espai d’inspiració i descoberta. Un lloc per gaudir de les petites coses que omplen la vida i la converteixen en una Vida Plena.

Disposa d’un total de 25 habitacions que comprenen des de les àmplies i acollidores estances del Palauet, amb sostres alts i mobiliari de disseny, fins als encantadors espais del Pavelló, il·luminats per la llum natural i envoltats d’un pati enjardinat amb una majestuosa font de columnes corbades com a punt central.

La filosofia de Palau Fugit es basa en valors com la proximitat, la qualitat i la sostenibilitat. Amb una atenció minuciosa als detalls, l’hotel posa un gran èmfasi en la utilització de materials locals i en la col·laboració amb artesans i productors de la zona. Tots els detalls han estat seleccionats amb cura per oferir una experiència única als hostes.

Cada habitació uneix harmoniosament una estètica que combina antic amb contemporani, gràcies al mobiliari que hem subministrat des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, on els tons neutres coexisteixen amb peces de disseny de colors vius i intensos, donant lloc a entorns amb verdadera personalitat.

Aquest hotel també es distingeix per les seves instal·lacions i serveis excepcionals que van des d’àrees de benestar com La Cova d’Aigua i una piscina exterior, fins a espais gastronòmics com el seu propi restaurant, Casa Heras, el sofisticat bar de còctels Gipsy i la seva impressionant terrassa a la planta superior, El Terrat, que ofereix vistes panoràmiques de la primera muralla de Girona. Des de la nostra divisó de contract, Lifra Contract by Idees, hem proporcionat mobiliari de disseny a tots aquests espais.

Sota l’encant únic de la seva estètica barroca, l’hotel Palau Fugit fusiona natura, disseny i experiències per crear els moments més memorables de #LaVidaPlena.