Labtwentytwo Barcelona

Any

2023

Ubicació

Barcelona

Interiorisme

Labtwentytwo Barcelona és un hotel i alhora un punt de referència en el dinàmic paisatge de la ciutat. Estratègicament ubicat al districte 22@ del Poblenou, aquest establiment marca l’inici d’una nova era d’allotjament de luxe a Barcelona.

Amb un enfocament a la comoditat i el benestar, l’estudi d’interiorisme Isern Associats ha dissenyat meticulosament cada espai per garantir el màxim confort per als hostes. Des de les habitacions fins a les àrees comunes, s’ha parat atenció a cada detall mitjançant el mobiliari que hem subministrat des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees.

Aquest increïble hotel no només se centra en el luxe; sinó que també té un ferm compromís amb la sostenibilitat. Amb pràctiques ecològiques integrades en el disseny, el Labtwentytwo Barcelona minimitza el seu impacte ambiental i promou un futur més verd.

Operat amb dedicació per Odyssey Hotel Group, Labtwentytwo Barcelona promet una experiència excepcional que combina innovació, benestar i responsabilitat ambiental. Ja sigui que estiguis a la ciutat per negocis o plaer, t’ofereix una estada memorable al cor de Barcelona.