Hotel Ur Bare

Any

2023

Ubicació

Zarauz, Guipúzcoa

A la pintoresca localitat de Zarauz, ha obert les portes el nou Hotel Ur Bare de 4 estrelles, una joia arquitectònica que combina l’elegància històrica amb un disseny contemporani. Sota la direcció artística de Trenchs Studio, Anna Torndelacreu i Crūde, juntament amb el projecte de rehabilitació integral realitzat per Beatriz Bergasa Arquitectura, aquest hotel boutique s’alça a la històrica Villa Aiten Etxe, oferint vistes espectaculars de la platja i les Illes Mollarri.

La transformació de l’edifici, construït originalment el 1945, ha estat meticulosa i respectuosa amb la seva estructura original, adaptant-lo a un hotel modern de 13 habitacions, amb restaurant, bar, celler, gimnàs i diverses terrasses exteriors, incloent-ne una amb piscina.

L´interiorisme de l’Hotel Ur Bare utilitza materials nobles i tradicionals per crear un ambient càlid i acollidor. Amb estuc de calç en tons beix, terres de pedra natural a zones comuns i tarima de roure a les habitacions, el disseny busca que els hostes se sentin com a casa. Aquesta calidesa es trasllada als mobles que des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, hem subministrat sota les directrius de l’equip de direcció artística.

La integració amb l’entorn natural ha estat un pilar fonamental del projecte, que permet gaudir de vistes panoràmiques i llum natural a tots els espais. La preservació d’elements naturals, com ara el gran arbre de l’antic porxo, i la creació de terrasses enjardinades amb plantes autòctones, subratllen el compromís de l’hotel amb el seu entorn.