El Fuerte Marbella

Any

2023

Ubicació

Marbella

Interiorisme

Al cor de l’espectacular Costa del Sol, amb vistes panoràmiques al Mediterrani i al centre històric de Marbella, s’erigeix amb majestuositat l’hotel El Fuerte Marbella. Un oasi de sofisticació i elegància que redefineix l’experiència hotelera.

Des de la recepció fins a les habitacions, cada racó ha estat dissenyat meticulosament per l’estudi d’interiorisme Jaime Beriestain Studio, que ha transformat els espais de l’hotel fusionant l’encant andalús amb la modernitat i creant una experiència visualment captivadora per als hostes més exigents.

Desdde Lifra Contract by Idees hem subministrat mobiliari seguint les directrius de l’estudi d’interiorisme, per tal de reflectir la qualitat i l’excel·lència que s’integren harmoniosament amb la bellesa natural que envolta l’hotel.

El Fuerte Marbella encarna la síntesi perfecta entre luxe, tradició i modernitat i consolida, així, la seva reputació com un referent al sector. Una experiència de somni per a aquells que busquen gaudir amb exclusivitat del millor de la Costa del Sol.