DESDE 1911

Any

2022

Ubicació

Madrid

El restaurant Desde 1911 neix amb la voluntat de retre un homenatge a tota la trajectòria i la tradició familiar de Pescaderias Coruñesas. L’elecció de tots els materials naturals utilitzats en aquest projecte, la importància donada al confort acústic, la forma d’il·luminar i els mobles escollits, expressen el desig dels propietaris de crear un espai càlid, elegant i acollidor.

La selecció de tot el mobiliari que des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, hem subministrat sota el criteri de la interiorista Laura Muñoz i l’estudi Marí Moretti Arquitectos, s’ha centrat majoritàriament en dissenys escandinaus dels anys 50 i 60 combinant-los amb altres de més contemporanis.

En la mateixa línia de buscar un ambient còmode i agradable se situa el pati enjardinat que no sols aporta llum a totes les estances, sinó que també ajuda a duplicar la sensació de lespai i ens trasllada de la ciutat a un jardí. Al pati s’ha realitzat un sostre cònic amb llum zenital, on dues grans obertures en forma de mitja lluna connecten aquesta sala amb el jardí.

A la nau del fons hi ha la sala d’esdeveniments “Taller de Bombes”, un espai diàfan dedicat a esdeveniments on el mobiliari i la il·luminació s’han triat per donar la màxima llibertat possible a les diferents distribucions que cada celebració requereix.