Cuina Particular

Any

2024

Ubicació

Girona

Interiorisme

Fotografia

La creació d’aquesta cuina en un habitatge particular no es limita a la seva funcionalitat; va molt més enllà, esdevé un escenari on la vida assoleix un equilibri perfecte entre disseny i practicitat.

Amb els materials d’alta qualitat de la firma italiana Arclinea, distribuïts i instal·lats en exclusiva per Idees + Lifra, cada detall destaca en el conjunt global. Des de l’elegància dels armaris fins a la puresa de línies del taulell, que contrasta harmoniosament amb les tonalitats clares de les parets.

La intel·ligent distribució dels elements, combinada amb una il·luminació estratègica, crea una atmosfera acollidora i subtil. I l’encertada disposició del mobiliari, els electrodomèstics i l’illa central aporten el màxim rendiment funcional a cada peça.

Darrere l’excel·lència d’aquest model de cuina hi ha la genialitat del dissenyador Antonio Citterio, qui va desenvolupar per Arclinea aquesta col·lecció atemporal que la marca ha anat evolucionant al llarg del temps amb nous detalls tècnics, equips més eficients i acabats summament sofisticats.

La cuidada organització de l’ambient permet infinites modalitats de viure i gaudir d’aquest extraordinari espai domèstic.