Casa Menorca

Any

2022

Ubicació

Menorca

Interiorisme

Arquitectura

Fotografia

Sota una estètica mediterrània, l’estudi d’arquitectura ÁBATON Arquitectura i la interiorista Laura Muñoz han fet realitat aquest habitatge de 450 m² amb vistes al mar, ubicat a l’illa de Menorca. Els colors càlids són els protagonistes d’aquesta idíl·lica llar arquitectònica revestida amb materials naturals que van des dels sostres estructurals de fusta fins a la pintura de les parets a la calç.

Totes les peces de mobiliari i il·luminació decoratives i tèxtils de la Casa Menorca han estat curosament escollides per Laura Muñoz que ha prioritzat combinar dissenys recuperats de l’estil francès amb clàssics del disseny contemporani. Una fusió entre l’estètica tradicional i la moderna que, juntament amb la llum natural que entra a la casa durant tot el dia, crea espais que irradien serenitat i harmonia a cada racó.

En aquest projecte també hi han col·laborat, puntualment, artesans de la fusta com la firma Arxe, que elabora peces de mobiliari a mida amb fustes reciclades, i els artesans del vímet Pont de Querós, que han realitzat les làmpades i revestit la coberta de la porxada exterior.

Un treball excepcional d’arquitectura i interiorisme que connecta la casa amb la natura en tots els aspectes i la fa perfecte per passar moments acollidors i agradables en bona companyia. Des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, hem subministrat el mobiliari d’aquest habitatge particular.