Atzavara Hotel & Spa

Any

2022

Ubicació

Santa Susanna – Barcelona

Interiorisme

El nom del complex de luxe Atzavara Hotel & Spa prové d´una planta típica de les costes mediterrànies, l’atzavara. Una planta amb fulles plenes de vida que simbolitzen els espais singulars de l’edifici, plens d’encant i racons per descobrir. Situat a Santa Susanna, entre Barcelona i Girona, entre el mar i la muntanya, l’Atzavara Hotel & Spa és el lloc ideal per escapades de desconnexió i benestar.

Sota una arquitectura i interiorisme realitzat per Isern Associats, aquest espectacular hotel parla el llenguatge de l’arquitectura minimalista i depurada que tan bé defineix la Mediterrània. Blanc, formigó, gelosies i lamel·les organitzen els 7 blocs que configuren el paradís Atzavara.

Un món que comprèn 465 habitacions plenes de llum natural i immillorables vistes, àrees gastronòmiques, centre comercial, gimnàs, piscines & spa i espais perfectes per a esdeveniments.

L’elegància de cadascun dels mobles i complements que hem subministrat des de la nostra divisió de contract, Lifra Contract by Idees, fan d’aquest hotel un lloc natural, fresc i obert, on caminar a un altre ritme, respirar un altre aire i viure una altra vida. L’autèntica vida mediterrània.