A més a més d’oferir-te les propostes de mobiliari més extraordinàries, des d’Idees Disseny volem mantenir-te al dia de les últimes tendències decoratives, perquè coneguis a fons què es porta i com pots traslladar-ho als teus espais.

Aquest 2021 les tendències donen un gran protagonisme a les figures geomètriques aplicades en elements decoratius que aporten personalitat i, fins i tot, un punt transgressió. L’objectiu final d’aquests mobles i objectes d’ànima geomètrica és transformar les cases en llars i aportar el màxim benestar a les persones que hi habiten. A continuació et presentem algunes opcions indispensables per aportar aquest toc de calidesa a casa teva a través de peces molt especials:

Prova de començar plasmant la geometria al terra de les teves habitacions. Les catifes amb motius geomètrics, com la catifa Bailen, et permetran infinitat de combinacions. Si busques un disseny més senzill pots acompanyar-les de mobiliari minimalista i de tonalitats neutres. Per anar un pas més enllà, et suggerim fer una ullada al elements de mobiliari únics que et mostrem a continuació.

A Idees Disseny disposem de diverses taules que combinen a la perfecció geometria i caràcter. Les taules auxiliars, com la taula Shufle Spectrum amb disseny de Mia Hamborg o les JH7 i JH8 amb disseny de Jaime Hayon, et permetran incorporar la geometria de disseny a l’interior de la teva llar amb peces petites però amb caràcter singular.

Pel que fa a les cadires, pots provar amb peces de formes singulars com la Industri Garden Collection. Si prefereixes atrevir-te amb l’estampat, et recomanem la cadira Mademoiselle Vevey amb disseny de Philipe Strack per omplir casa teva amb flors calidoscòpiques multicolors. O també pots optar per donar el teu toc únic a través del propi teixit, per exemple, amb la cadira BR Cosy entapissada amb vellut. Ah, i no t’oblidis dels tamborets! Els models Charles Ghost i els Air ALT NL, amb disseny d’Héctor Serrano, et permetran incorporar de forma incondicional la geometria als seients de casa teva.

Pel que fa a la il·luminació, prova el llum de sostre Rock Susp Marro o el llum de peu Fork, són elements de disseny contemporani de traços geomètrics i originals. Acompanyant-los de complements de disseny de línies geomètriques, com el rellotge de paret Ball o el penjador Hang It All, ambdós de Vitra, aconseguiràs crear atmosferes originals on tothom es sentirà a gust.