Han arribat els dies plens de llum i clima càlid! A Idees + Lifra estem encantats de donar la benvinguda aquesta època de l’any. És el moment perfecte per gaudir a l’aire lliure, ja sigui amb amics i família o simplement cercant un moment de tranquil·litat i desconnexió. Per això, et presentem una acurada selecció de mobles i accessoris d’exterior que t’ajudaran a crear espais acollidors, funcionals i plens de disseny.

Tots a taula amb HAY i S·Cab

Inspirada en l’harmonia de la geometria simètrica, la col·lecció Palissade de HAY creada pels germans Ronan i Erwan Bouroullec combina simplicitat visual amb una resistència duradora. Els seus dissenys en color i forma s’integren de manera orgànica tant als paisatges urbans com als entorns naturals. Aquesta col·lecció s’ajusta fàcilment a jardins, terrasses i balcons, afegint elegància i bellesa a cada racó.

Si busques un moble més versàtil, capaç d’adaptar-se a interiors i exteriors, la cadira Si-Si de S·Cab dissenyada per Meneghello Paolelli és la peça ideal. Eclèctica, camaleònica i multimaterial, Si-Si està composta per un únic cos, fixat a l’esvelta estructura, que pot actuar com a respatller o com a seient. D’aquí ve el nom Si-Si, un so repetit dues vegades que ret homenatge a la duplicitat d’aquest element.

Racons de desconnexió amb Paola Lenti i EMU

Submergeix-te en una bombolla de serenitat amb la captivadora Shito Chaise Longue Outdoor de Paopla Lenti, on l’ergonomia es converteix en art i el confort en una experiència sublim. Concebuda per Franceso Rota, cada corba i detall convida el cos a relaxar-se i gaudir del descans a l’aire lliure. La subtil estructura d’acer, embolicada amb la suau i resistent malla tubular Chain Outdoor, és una oda a la durabilitat i l’elegància atemporal d’aquesta butaca única.

Amb una proposta més minimalista, la col·lecció Darwin d’EMU convida a gaudir i compartir moments de relaxació en ambients d’exterior. Dissenyada per l’estudi Lucidi Pevere, la seva estructura d’acer combina una trama delicada de xapa amb geometries contemporànies, mentre que l’efecte texturitzat del seient i el respatller suma caràcter. Amb una àmplia varietat de mobles, des de cadires fins a taules baixes, Darwin es distingeix com una opció versàtil i distintiva per a qualsevol espai exterior.

Ordre i disseny amb Vitra

Indispensables de Serax, Fiorirà un Giardino, Maison de Vacances i my Drap

Deixa que la creativitat es desplegui a la teva taula amb la col·lecció de vaixelles Fish&Fish de Paola Navone per a Serax. El seu disseny divertit en forma de peix es converteix en el centre d’atenció, especialment quan es combinen amb els gots de plàstic 100% reciclable de Fiorirà un Giardino. Aquests gots, a més de ser lleugers i pràctics, són resistents als raigs UV, cosa que els fa perfectes per a esdeveniments a l’aire lliure i l’ús diari. Disponibles en una àmplia gamma de colors, afegeixen un toc vibrant a qualsevol ocasió.

Per completar l’experiència, afegeix l’elegància de la col·lecció Linen d’estovalles d’exterior de Maison de Vacances, reconeguda per la seva qualitat i complementa-la amb els tovallons 100% cotó de MyDrap. La suavitat dels seus teixits i l’àmplia gamma de tonalitats et brindaran el llenç perfecte per deixar volar la teva creativitat, creant ambients càlids i acollidors.

Ara és el moment de revitalitzar casa teva i donar la benvinguda a llargues sobretaules a l’ombra. Vine al nostre showroom i experimenta la comoditat i la qualitat de totes aquestes peces per començar a gaudir de l’aire lliure amb Idees + Lifra!