La planificació correcta i l’elecció de la il·luminació pot transformar completament la percepció d’un ambient, destacant elements clau, generant ambients acollidors o brindant la quantitat adequada de llum per realitzar diverses activitats. Des d’Idees + Lifra, aquest mes presentem una acurada selecció de peces d’il·luminació, perquè juguis amb la llum perfecta als teus espais.

Llum, disseny i harmonia amb Santa&Cole

Si una cosa té molt clara la firma Santa&Cole, és que la il·luminació exerceix un paper fonamental en el disseny d’interiors i exteriors. No només afecta l’estètica d’un espai, sinó que també influeix en l’estat d’ànim, la funcionalitat i el benestar dels que hi habiten.

• CESTITA. Una de les peces més icòniques de Santa&Cole és el llum de sobretaula Cestita. Dissenyada per Miguel Milá, aquesta peça destaca per la seva estructura de fusta que acull un petit globus de vidre opal on s’aixopluga la seva llum. Disponible també la versió per a exteriors en estructura d’alumini.

• CIRIO. Amb les diferents disposicions que presenta el llum de suspensió Cirio d’Antoni Arola pots crear diferents ambients sota una mateixa estètica. Ja sigui per aportar calidesa al racó de relaxació, llum a taula per compartir moments amb la família i amics o claredat a la zona de treball.

• DÓRICA. El llum de peu Dórica de Santa&Cole, concebut per Jordi Miralbell i Mariona Raventós, ressalta pel seu equilibri entre materials, incloent-hi una pantalla de cotó, estructura metàl·lica i empunyadura cosida en pell. La selecció acurada de materials ressalta la durabilitat i qualitat del disseny, atorgant al llum una estètica artesanal industrial única.

Entorns en equilibri amb &Tradition

Aporta vida als teus espais amb &Tradition! Una firma de disseny de mobiliari i il·luminació danesa que fusiona innovació i tradició amb l’objectiu de crear futurs dissenys clàssics. El seu estil atemporal i la qualitat dels materials són la clau que permet que els seus productes perdurin en el temps amb elegància.

• MONTERA i SETAGO. Afegeix un toc de color amb els llums de taula Montera i Setago de Jaime Hayon. Dues làmpades contemporànies de formes sinuoses que transmeten l’atractiu natural característic del dissenyador. Crea composicions úniques amb aquestes belles fonts de llum!

• COMO. Si busques una peça menys acolorida, però amb un punt especial, el llum de taula portàtil Como, dissenyat per Space Copenhaguen, és l’elecció ideal. La seva estructura d’alumini anoditzat ofereix durabilitat, mentre que la base robusta s’estreny cap a una pantalla suaument corbada en forma de bolet.

Peces icòniques amb Louis Poulsen

Reconeguda per la seva excel·lència en el disseny, cada peça de la prestigiosa firma d’il·luminació Louis Poulsen reflecteix la perfecta simbiosi entre forma i funció. El seu compromís amb la qualitat i la innovació l’ha situat com a referent mundial al món de la il·luminació de disseny.

• VL RING CROWN COLLECTION. La família VL Ring Crown, originària d’un disseny de Vilhelm Lauritzen per a l’Empresa de Radioteledifusió Danesa als anys 40, destaca per la seva forma orgànica. Fabricada amb llautó polit i pantalles de vidre òpal, aporta autenticitat i una llum càlida a espais contemporanis, mantenint viva la seva història.

• PANTHELLA PORTABLE. Aquest any la firma Louis Poulsen incorpora nous colors del llum portable Panthella de Verner Panton. Aquesta peça tant d´interior com d´exterior és fàcil de moure i, a través de la seva característica llum ambiental, t´acompanya allà on vagis.

T’esperem al showroom d’Idees + Lifra per descobrir-te la màgia dels llums més exclusius.