Comença una de les èpoques més esperades de l’any: l’estiu. I amb ell la calor, el descans, les trobades amb amics i família… en definitiva, moments de gaudi i de recàrrega d’energia. Així doncs, et presentem algunes propostes de disseny de primera qualitat Made in Italy que trobaràs a Idees Disseny. A punt per esprémer al màxim aquesta temporada a la terrassa o jardí de casa teva?

Trasllada el mar al teu espai outdoor amb la col·lecció A’Mare d’Edra

Dissenyada per l’artista italià Jacopo Foggini, Edra sorprèn amb una increïble col·lecció pels exteriors (i també interiors) més contemporanis. A’Mare neix de la idea de solidificar l’aigua. Els reflexos del mar i de l’aigua es converteixen en protagonistes d’aquestes cadira, butaca, banc, gandula, taula de centre i taules que conviden a la desconnexió. Mobiliari de policarbonat elaborat artesanalment que no busca únicament l’estètica i elegància formal, sinó que ofereix el màxim confort sense renunciar a la fluïdesa i lleugeresa. Sí, A’Mare és la col·lecció perfecta per realçar (i refrescar) jardins, terrasses i zones de piscina.

Escultures de llum per a exteriors, les làmpades Sparkler de Poltrona Frau

Inspirades en les celebracions familiars i en els jocs de foc tradicionals que van acompanyar la infància del seu dissenyador, Kensu Oshiro, les Sparkler creen elegants atmosferes a l’aire. Disponibles en tres versions diferents –de taula, de peu o penjant– aquestes làmpades aporten calidesa i lluminositat. Tecnologia, disseny i artesania creen aquestes estructures d’alumini tractat amb pintura en pols, amb tecnologia LED, amb bateria de liti de 8 W, recarregables amb USB i amb una duració de 6 hores. Les làmpades Sparkler són la millor font d’il·luminació per tal que puguis gaudir de moments de calma a l’aire lliure amb el prestigi, classe i distinció de Poltrona Frau.

Disseny rigorós i atemporal, Spinnaker i Piper de Roda

La firma de mobiliari exterior Roda uneix tradició i innovació amb un equilibri indiscutible. Sota el seu propi concepte IN&OUT crea mobles de jardí que poden ser utilitzats, també, en interiors. Sota aquestes premisses, la firma presenta la taula extensible Spinnaker. Amb un disseny geomètric i lineal és una pràctica i ràpida solució per aquells amants de les trobades amb amics i familiars, permetent acomodar-hi fins a dotze persones. Pels que prefereixen el descans i la conversa, sens dubte la col·lecció Piper. Sofàs, butaques, cadires, taules i gandules de grans dimensions creades amb alumini, i disponibles amb diferents opcions d’entapissat, asseguren durabilitat i confort pels informals diàlegs d’estiu.

T’esperem a Idees Disseny perquè coneguis cada una d’aquestes peces, descobreixis el seu disseny, provis la seva qualitat i t’enamoris cada un dels seus detalls. Són les nostres apostes per omplir d’estiu i felicitat els teus espais a l’aire lliure!