Ha arribat l’època de l’any en la que els dies són més curts i les nits més llargues. On el moment més esperat és aquell en què ens trobem a casa i sentim l’abraçada de l’hivern envoltats de mobles i complements dissenyats específicament per generar calidesa. Per això, des d’Idees Disseny et presentem una selecció de productes per a la llar que convertiran aquests moments en memorables.

Suavitat i confort amb Edra

Garanteix el teu temps de descans amb els sofàs Standard i Essential d’Edra. Entapissats amb un teixit envellutat i disponibles en diferents colors, aquests dos models de sofàs modulars permeten crear infinites combinacions estructurals adaptant-se a cada espai. Tots dos han estat dissenyats per Francesco Binfaré i són la peça perfecta en la que disseny i artesania s’uneixen aportant la màxima comoditat.

Entorns d’encant amb Cassina i B&BItalia

Crea entorns màgics amb la butaca Grande Papilio de B&BItalia, dissenyada per Naoto Fakasawa, que acull als usuaris amb gràcia simulant el moviment elegant d’una papallona obrint les ales. Per a aquells més atrevits, suggerim la butaca Feltri de Cassina, confeccionada íntegrament amb llana de feltre gruixuda. Aquest disseny de Gaetano Pesce combina un respatller flexible que crea un capoll acollidor sobre una base inferior rígida.

Nits d’hivern amb IVANOREDAELLI, Flou i HK LIVING

Dona la benvinguda a les fredes nits d’hivern amb la selecció de mantes que trobaràs a Idees Disseny, d’IVANOREDAELLI i Flou, entre d’altres. Des de mantes de caixmir fins a les més lleugeres peces tèxtils de cotó, disposem de la manta perfecta per a tu! I per fer de cada instant encara més acollidor, recomanem la col·lecció de tauletes Teak Cofffee Tables d’HKLiving que aporten un toc romàntic i natural a qualsevol entorn.

T’esperem al nostre showroom perquè puguis veure en directe cada una d’aquestes peces i percebre la calidesa dels seus dissenys que faran de la teva llar un entorn ple de personalitat i benestar.