Al showroom d’Idees Disseny disposem d’una completa exposició de cuines exclusives on hi trobaràs, entre d’altres, aquesta cuina de disseny contemporani firmada per Idees Disseny. Es tracta d’un espai funcional pensat per cuinar i compartir moments a taula en un entorn minimalista on cada centímetre s’aprofita amb sentit i tots els detalls transmeten disseny. Ha estat elaborada a mida per adaptar-se a l’espai, oferir les millors prestacions i una experiència d’us immillorable.

Materials nobles i els millors electrodomèstics

Els materials utilitzats en aquesta cuina –i en totes les que elaborem des d’Idees Disseny– són de la més alta qualitat. Les equipem amb electrodomèstics de les marques internacionals més prestigioses: Miele, Smeg, Gaggenau, entre moltes altres.

L’organització interna dels diferents mòduls i tots els detalls estan pensats per a la teva comoditat. En aquesta cuina, el forn i els prestatges destinats a esmorzar queden ocults per una porta plegable que queda recollida dins el moble. Aquesta és una de les moltes prestacions que et podem oferir.

Les cuines exclusives d’Idees Disseny s’adapten a les diferents realitats del teu projecte: dimensions, llum i arquitectura. El nostre equip d’especialistes t’assessora i proposa els mobles, electrodomèstics i complements que encaixen millor amb el teu espai i s’ocupa de transportar-los i muntar-los íntegrament perquè la teva cuina sigui exactament com tu vols.

Vine al nostre showroom a conèixer en directe els materials i les sensacions que transmeten les cuines Idees Disseny. Descobriràs que tens infinites opcions per donar forma a la teva “exclusive kitchen”.