La primavera s’acosta i, amb ella, els dies de llum més llargs que desperten les ganes de renovar els espais i omplir-los de vida. Introduir nous elements d’il·luminació a casa teva és una idea brillant que, a més d’inundar les estances de llum, els aportarà disseny. Des de modernes làmpades de sostre fins a làmpades de taula elegants, aquestes són les peces d’il·luminació imprescindibles que a Idees Disseny et proposem per aconseguir els millors ambients.

Il·lumina la teva llar amb Santa&Cole i Moooi

Les làmpades de sostre poden ser la peça clau per donar un toc especial a la decoració de casa teva. La làmpada Tekiò de Santa&Cole dissenyada per Anthony Dickens és una veritable obra d’art que combina estètica i funcionalitat. Amb el seu disseny aerodinàmic i la seva llum suau i difusa, és perfecta per aportar calidesa a qualsevol espai de casa teva.

La Light Shade Shade de la firma Moooi, per la seva banda, és una làmpada de sostre que captiva qui l’observa. Amb la forma delicada i la pantalla d’alumini, és com si la llum mateixa estigués dansant a l’aire dins d’una sala plena de miralls. Amb disseny de Jurgen Bey, aquesta làmpada és una peça imprescindible a qualsevol llar que busca reflectir la seva personalitat a través de la decoració.

Què hi ha més poètic i elegant que un ocell sobre una branca, coquetejant, cantant i celebrant la vida? Si busques alguna cosa encara més única i original, la Perch Light Branch de Moooi és la làmpada per excel·lència. Dissenyada per Umut Yamac, aquesta làmpada representa aus il·luminades pel sol capaces de balancejar-se quan es toquen suaument.

Detalls que irradien calidesa amb DCW Editions

Els detalls de llum petits tenen la capacitat d’omplir de bellesa els nostres moments més especials. La col·lecció Cordless de llums sense fil de sobretaula de la firma DCW Editions –dissenyades per Eric de Dormael, Gaelle Lauriot-Prévost i Dominique Perrault– creen un clima tan especial com el d’una espelma, amb la comoditat d’encendre’s i apagar-se quan nosaltres volem. La formen tres petites làmpades anomenades Knokke, Boucle i In The Sun Table, que a través de la seva llum suau i càlida ens conviden a compartir experiències, a viure intercanvis delicats i a experimentar la màgia d’estar junts.

T’esperem al nostre showroom perquè puguis apreciar cada una d’aquestes peces, percebre la bellesa dels seus dissenys i l’encant de la seva llum. Escullis la que escullis, crearà a la teva llar un ambient agradable, únic i exclusiu.