Tornem de l’estiu plens d’energia per iniciar un nou curs, i quina millor manera de fer-ho que envoltats de disseny, creativitat i ambients que desperten inspiració. A Idees Disseny, hem escollit acuradament una selecció d’escriptoris, cadires i accessoris que transformaran la teva tornada i faran dels teus moments de treball instants únics.

Estètica minimalista amb &Tradition

&Tradition personifica el minimalisme ideal a través del disseny atemporal. L’escriptori Palette JH9, creat per Jaime Hayon, i les cadires Rely HW55-HW57, dissenyades per Hee Welling, es fusionen en una estètica elegant i funcional.

L’escriptori Palette JH9 destaca per les seves línies netes i subtil silueta que combina una estructura d’acer amb una superfície de freixe lacat, mentre que la cadira Rely HW55-HW57 fabricada amb plàstic 100% reciclat, aporta tant comoditat com ergonomia. Junts, aquests elements creen el lloc perfecte per fomentar la productivitat i el benestar.

Vibrants combinacions amb Vitra

Si busques incorporar una mica de color al teu espai, l’escriptori Compas Direction i la cadira d’oficina Fauteil Direction Pivotant, dissenyats per Jean Prouvé per a la firma Vitra, són el duet perfecte per aportar aquest punt de vida al teu racó de treball o lleure.

Amb potes metàl·liques separades inspirades en un compàs i un tauler de fusta amb tractament a l’oli, la taula Compas Direction es complementa amb la cadira Fauteuil Direction Pivotant. Aquesta cadira compta amb un seient giratori d’alçada ajustable i respatller reclinable que proporciona confort gràcies al seu encoixinat. Disponible en diversos colors, aquesta vibrant combinació és ideal ja sigui per a entorns laborals o de la llar.

Orden y diseño con Vitra

Per tal de mantenir una estètica neta i ordenada, Vitra ofereix solucions com la prestatgeria Eames Storage Unit ESU, dissenyada per Charles & Ray Eames. Aquesta impressionant peça consta de quatre nivells d’alçada que inclouen calaixos i portes lliscants, fet que brinda una àmplia i útil àrea d’emmagatzematge per satisfer les teves necessitats.

En cas de preferir un moble més compacte i versàtil, el contenidor mòbil Follow me 1, també de Vitra i creat pel dissenyador Antonio Citterio, és una elecció perfecta. La seva mobilitat es veu millorada per una corretja decorativa que en facilita el transport. L’espai interior pot romandre ocult darrere d’una persiana de tambor, i per a una major adaptabilitat, es pot equipar amb calaixos i prestatges addicionals.

I per a aquells accessoris i objectes de petites dimensions, la Toolbox dissenyada per Arik Levy es presenta com a eina d’organització altament pràctica. Gràcies a la seva mida manejable, s’adapta amb facilitat a armaris i prestatgeries, i fins i tot es pot col·locar a la part superior d’una taula ocupant un espai mínim. A més a més, la Toolbox està disponible en una àmplia gamma de colors perquè puguis triar segons les teves preferències.

Vine a Idees Disseny i comença a donar una nova vida a la teva zona de treball i lleure. T’esperem al nostre showroom on podràs descobrir cadascuna d’aquestes peces excepcionals.