Arriba un nou curs i amb ell la necessitat d’omplir els espais de la casa per l’estudi i la creativitat. Racons on petits i grans puguin gaudir d’estones d’escriptura, lectura, repàs, dibuix o pintura. Per això, des d’Idees Disseny hem fet una tria dels escriptoris i cadires que garanteixen el màxim disseny, qualitat i comoditat per convertir cada una d’aquestes estones en moments de gaudi per a un mateix. A punt per descobrir-los?

Minimalisme i caràcter danès, amb Karakter

Cache és l’escriptori ideal per aquells que busquen un disseny simple i senzill. Un taulell de fusta massissa amb unes estilitzades potes d’acer, amaga dos petits calaixos per mantenir ordenada la taula amb els elements essencials. Aquest elegant disseny de Paul McCob amb marcat caràcter industrial, resulta perfecte per aquells que busquen ordre i concentració. L’escriptori Cache també disposa d’un organitzador de la mateixa col·lecció i permet combinar-se amb la cadira Principal: un disseny de Bodil Kjær que crea un equilibri únic de línies rectes i corbes garantint el millor confort.

L’elegància del disseny italià, amb Maxalto

Els elegants escriptoris Recipio’14 es caracteritzen per la seva estructura de trípode de fusta massissa i les seves línies lleugerament arrodonides. Amb una tapa extraïble de cuir i el seu calaix inferior en forma de safata, Recipio’14 és ideal per aquells espais sofisticats que busquen disseny clàssic amb un toc contemporani. Per combinar amb aquest espectacular disseny, res millor que les cadires Caratos. Les formes fluides d’aquesta col·lecció de cadires i butaques alliberen les limitacions posturals afavorint la creativitat i relaxació de tots els seus usuaris.

El bon disseny que perdura, amb Vitra

L’escriptori Compass Directon i la cadira Fauteuil Direction són dos dissenys de Jean Prouvé que, des dels anys 50, confirmen que el bon disseny mai passa de moda. Aquest escriptori estructurat a partir d’esveltes potes metàl·liques que recorden als braços d’un compàs, crea una harmonia única amb el contrast de la fusta, el metall, les línies horitzontals i les diagonals. Una peça icònica que pot integrar-se a tota mena d’estils decoratius, dels més clàssics als més contemporanis. En conjunt amb la cadira Fauteuil s’aconsegueix el millor confort gràcies al seu seient i respatller amb generosos encoixinats. A més, la versió Fauteuil Direction Pivotant també permet regular l’alçada i inclou un mecanisme d’inclinació del respatller que l’adapta al pes de cada usuari per assolir el millor benestar.

Tres combinacions úniques i adaptables a l’estil de cada llar que trobaràs en exclusiva a Idees Disseny. Enamora’t del teu conjunt d’estudi preferit i emporta-te’l a l’instant!