Les festes de Nadal són una de les èpoques més boniques de l’any, unes dates molt especials que es mereixen els regals més màgics. A continuació, et presentem els detalls més exclusius que hem seleccionat des d’Idees Disseny perquè l’encant del Nadal inundi la teva llar i la de les persones que estimes.

Regala llum

Cesar, Lucrezia i Hazo Noley de Baobab Collection, tres col·leccions dissenyades en exclusiva per aquestes festes. Les espectaculars espelmes i perfums d’ambient de Baobab han estat creades amb matèries primeres d’alta qualitat seguint tècniques artesanals que fan que cada peça sigui única i exclusiva.

La làmpada de taula Kong Lines més que llum fa màgia. Passant la mà per la pantalla la pots encendre i apagar gràcies al sensor ubicat a la part superior del cos lluminós. Un detall ple de disseny la miris per on la miris!

Els mítics models de làmpades blanques inalàmbriques Edison The Petit i Edison The Mini de Fatboy són sempre una aposta segura per fer un bon regal. Per aquestes festes inclouen un joc de Cappie (pantalles) amb motius nadalencs. Visca el Nadal!

Regala personalitat

El teu amor dins de l’original làmpada Love You de Message In The Bulb. Aquesta bombeta artesanal inclou un missatge a l’interior que escalfarà el cor de la persona que estimes d’una manera lluminosa. La calidesa del Nadal en una bombeta…

El detall de disseny perfecte és de Lexon Design. Els petits altaveus Mino, Mino L i Mino X (versió submergible); la làmpada de LED Mina en les seves múltiples opcions; i el carregador Oslo L són detalls pràctics i decoratius que fan la vida més còmode i original gràcies a aquesta fantàstica firma francesa.

Regala l’aroma del Mediterrani amb els perfums Carner. Aquest elegants i sofisticats perfums et permeten fer el regal ideal per aquestes festes regalant l’esperit cosmopolita i mediterrani de Barcelona a través de fragàncies exclusives.

Regala comoditat

Papilio Shell de B&BItalia, la cadira amb esperit de papallona. És un regal de disseny perfecte per sorprendre a les persones que estimes aquest Nadal. Aquesta col·lecció es presenta en diversos formats i acabats fent que sigui la cadira ideal per a qualsevol espai de la llar. La forma de l’esquena de Papilio Shell recorda les ales d’una papallona a punt per volar, d’aquí el seu nom llatí que significa papallona. I a volar!

Regala ordre i disseny amb el moble Componibili de Kartell. Aquesta mítica col·lecció creada el 1967 és un clàssic intemporal de la decoració que avui es presenta amb formes arrodonides i 32 cm de diàmetre amb diverses composicions, colors i acabats. Un regal funcional, estètic i inoblidable!

I NO T’OBLIDIS DELS DETALLS PER LA TAULA…

Fes inoblidables els àpats d’aquest Nadal amb les estovalles de Fiorirà un Giardino. La firma italiana presenta unes estovalles d’encaix de vinil impermeable amb inspiració boho-romàntica que es poden netejar amb una esponja humida o a la rentadora a 30 ºC. Reuneix a grans i petits al voltant de la taula i preocupa’t només de gaudir.

Les vaixelles Serax per omplir de disseny els teus àpats nadalencs: Inku inspirada en la idea japonesa de la perfecta imperfecció; Surface creada amb gres amb tres aspectes diferents; i Aqua que es distingeix pel seu color, disseny orgànic i vidre vibrant. Aquesta prestigiosa marca de disseny belga és present a les taules dels millors restaurants del món i ara, també, a casa teva.

Omple de màgia els brindis d’aquest Nadal amb el vi espumós d’André Delorme. Gaudeix de l’elegància i lleugeresa que caracteritzen aquest vi 100% Chardonnay “Blanc de Blancs” de Maison André Delorme.