Ja és moment de vacances i desconnexió. De relaxar-te notant el sol a la cara i viure sense horaris ni preocupacions. A Idees Disseny tenim clar que el descans és un dels plaers indiscutibles de l’estiu i, per això, et presentem la nostra millor selecció de gandules perquè puguis gaudir amb el màxim confort de la teva terrassa o jardí. I, sí, tenim disponibilitat immediata de cada una d’elles!

Tosca, de Tribù

Acollidora i elegant, la gandula Tosca dissenyada per Monica Armani forma part de tota una col·lecció de mobiliari d’exterior amb el mateix nom. Gràcies a la seva original estructura baixa, creada amb acer inoxidable i recoberta amb pols i els seus coixins per a exterior resistents a la intempèrie, Tosca crea un espai de descans càlid cuidant fins a l’últim detall. Tots els laterals d’aquesta gandula incorporen un innovador trenat amb espuma recoberta amb una funda teixida en forma de tub i sense costures que assegura la màxima comoditat, suavitat i estil pels teus espais tant d’interior com d’exterior.

Mistral, de Roda

La geometria regeix la col·lecció de sofàs i gandules Mistal dissenyades per Rodolfo Dordoni per Roda. Una proposta per exteriors amb línies decidides i perfectes que destaca per l’essència de les seves formes. Les gandules Mistral es regeixen per la seva robusta estructura de teca que contrasta amb la trama rectilínia de teixit de cotó: un joc visual de contrast que assegura la millor comoditat gràcies als seus coixins per exterior. Mistral creen el racó perfecte per gaudir d’una bona lectura, copa o conversa: els petits instants d’estiu.

Mirto, de B&B Italia

Mirto és una col·lecció de mobiliari d’interior i exterior que es caracteritza per les seves línies pures, equilibrades i rectes. Sota el disseny intemporal d’Antonio Citterio, les gandules d’aquesta col·lecció destaquen per l‘essència de la seva forma i elegància. Amb estructura d’alumini, compten amb seient i respatller de malla de cànem que els hi aporta un aspecte més natural: el teixit Batyline® Canatex. Complint amb l’exigència de la marca, Mirto cuida cada un dels seus detalls incorporant dues discretes rodes que faciliten el desplaçament de cada gandula. Sota un disseny minimalista, les Mirto poden ubicar-se a qualsevol estil decoratiu.

Tres exclusives peces per aquelles llars que busquen comoditat i qualitat sense perdre la distinció del bon disseny. A Idees Disseny podràs veure i provar cada una d’aquestes propostes que s’adeqüen als espais tan interiors com als exteriors fent possible recordar els moments d’estiu durant tot l’any.