A Idees Disseny entenem els mobles de disseny i els elements decoratius com a peces amb personalitat pròpia que omplen els espais de vida, els fan més còmodes i agradables. Tenim clar que el bon disseny sempre perdura perquè l’alta qualitat dels seus materials i les tècniques minucioses amb les quals s’ha portat a terme fan que perduri en el temps sense perdre la seva essència, mantenint el seu caràcter genuí i el seu valor estètic. Per això, us presentem tres icones de la història del disseny que sempre trobareu al nostre showroom (sense elles ens sentim buits).

Les cadires Eames Aluminium Group de Vitra

Dissenyades per Charles i Ray Eames el 1958, s’han instaurat com un dels dissenys icònics de la historia. Són ideals per utilitzar-se en qualsevol entorn i estan disponibles en diversos acabats. Totes les cadires de la col·lecció tenen una estructura d’alumini, un material extremadament durable en el temps i altament reciclable. Aquesta àmplia i versàtil col·lecció és resulta perfecta per a totes les habitacions de la llar: els models 101, 103 i 104 per a menjadors; els 105, 107 i 108 per a sales d’estar i reunions; les 115, 116, 124 i 125 són les butaques ideals pel descans; i les 117, 118 i 119 per a qualsevol espai de treball.

La Butaca Egg de Fritz Hansen

Amb disseny d’Arne Jacobsen és considerada una de les peces per excel·lència del disseny danès. Gràcies a la seva forma ovalada en forma d’ou crea un petit oasi de benestar i desconnexió que t’abraça amb la seva comoditat i confort. És perfecte per a sales d’estar o espais dedicats a la lectura i la conversa distesa. Disponible en diversos acabats, el disseny d’Egg és reconegut arreu del món com una icona de disseny escandinau i com una de les millors peces del gran dissenyador.

La taula Tulip de Knoll

Dissenyada per Ero Saarinen, la taula Tulip és sinònim de disseny d’interiors, de disseny de mobiliari i gairebé es pot considerar una obra d’art. Un taulell ovalat amb un peu central que s’empara sota l’equilibri i l’estructura més senzilla i eficaç. Un disseny únic que s’ha instaurat com un emblema del disseny i que amb la seva presència eleva qualsevol interior i, no t’ho perdis, també hi té la versió outdoor per gaudir-la a l’aire lliure durant l’estiu. Sí, el llegat del bon disseny sempre perdura.