Segons investigacions, passem aproximadament una tercera part de les nostres vides dormint. Això subratlla la importància no només de la quantitat de son, sinó també de la qualitat. A Idees Disseny, t’oferim una acurada selecció de llits i mobles de dormitori, creats per proporcionar-te el descans perfecte i aportar el millor disseny. Així podràs recarregar energies i fer front a cada dia amb vitalitat renovada.

La bellesa del roure massís amb Ethnicraft

La consola i la tauleta de nit de la sèrie Monolit juntament amb el llit Nordic II, fusionen sofisticació i practicitat en un disseny modern i clàssic alhora. Tots aquests mobles de la firma Ethnicraft, elaborats amb roure massís, destaquen per les superfícies suaus i línies impecables, cosa que els converteix en l’elecció perfecta si estàs buscant mobles de dormitori versàtils i minimalistes.

Made in Italy amb B&B Italia i Flou

El llit Bamboletto de B&B Italia, dissenyat per Mario Bellini, redefineix l’elegància al dormitori. La seva estructura sòlida i capçal encoixinat ofereixen una comoditat i estil incomparables. Fabricat amb materials d´alta qualitat, representa la fusió perfecta entre artesania italiana i disseny contemporani.

Si, en canvi, no vols renunciar a l’artesania italiana, però prefereixes un disseny més simple i enginyós, la nova versió del llit Tadao de la firma Flou és una opció immillorable. Originalment dissenyat per Vico Magistretti el 1993, es converteix en la peça central de qualsevol habitació. Els llistons de fusta de cirerer delineen una estètica única, aportant un toc càlid i sòlid que vesteix l’espai amb estil.

Calma i disseny amb Joquer

La col·lecció Silence de la firma Joquer, amb el seu disseny clar i senzill, és una invitació a la calma. Les seves peces ultra toves i còmodes incorporen elements de fusta i metall en un equilibrat joc de contrastos. El disseny del dormitori Silence, dissenyat per Mario Ruiz, s’expandeix amb el capçal que s’estén als costats del llit per conformar les tauletes que, com el llit, tenen detalls de fusta de roure entre els quals s’integra un punt de llum a cada costat.

Aquest conjunt s’ofereix amb dos tipus de construcció: amb base suspesa o bé base entapissada fins al terra. Hi ha també l’opció de capçal independent.

Al nostre showroom podràs descobrir cadascuna d’aquestes peces de dormitori i experimentar la comoditat i l’excel·lència dels seus acabats i materials. Vine a Idees Disseny i et donarem les claus per crear el teu espai de descans ideal!