La cuina és un dels espais de la nostra llar on més temps passem. Sigui en família o amics, al voltant dels fogons hi coem creativitat i bons moments. Per això, des d’Idees Disseny et presentem una sèrie d’elements i accessoris que acabaran de complementar els teus millors instants culinaris.

Bons matins amb Driade i Alessi

Res millor que començar el dia i activar-te amb un suc acabat d’esprémer amb l’estètica i funcional espremedora elèctrica de Plissé d’Alessi, dissenyada per Michele De Lucchi. Pels amants del te, proposem l’exclusiva Kettle 9093 de Michael Graves de la mateixa firma. Una tetera d’inducció d’acer inoxidable que s’ha convertit en un dels productes més icònics de la marca gràcies a la seva elegant forma que resulta també lúdica i divertida perquè quan l’aigua comença a bullir, l’ocell de la boca canta. I per acabar-ho d’endolcir, la sucrera de vidre MIMI’ de Driade dissenyada per Kazuyo Komoda és l’accessori perfecte.

Àpats plens de personalitat amb Pols Potten i Serax

Desperta el teu sentit més artístic amb els plats de ceràmica de la col·lecció Japanese Kimonos de Serax. Sota la temàtica “un estiu al Japó” la dissenyadora Bela Sílvia expressa a través de colors i dibuixos els pícnics a l’herba, a les flors i el cel blau. Són perfectes per aportar un toc de calma a la teva cuina. Les copes de vidre Cutting Wine Glasses de Pols Potten resulten el complement ideal. El joc entre les seves figures geomètriques i els colors que ofereixen fa que cada una de les copes sigui única i diferent, aportant un interessant joc de llums al parament de la taula.

Ambients de lli amb Maison de Vacances i Fiorirà un Giardino

Convida a menjar a taula amb les estovalles de la firma Maison de Vacances. Si busques un estil més tradicional tenim la Canvas Mimi Vichy que a través del seu patró quadriculat, disponible en diferents colors, crea entorns rústics i familiars. En canvi, si et decantes per una estètica més minimalista i mediterrània aposta per la Canvas Mimi. Un llenç en blanc amb un simple rivet de color, també a escollir. En conjunt amb els draps de cuina 100% de lli natural de Fiorirà un Giardino cada racó de la teva cuina respirarà naturalesa i serenitat.

T’esperem al nostre showroom perquè puguis veure en directe cada una d’aquestes peces i enamorar-te dels seus dissenys extraordinaris que faran de la teva cuina un entorn excepcional.