veure projecte

2005

Després d’una reforma integral, obre les portes l’actual showroom. Amb 2.300 m2 de disseny contemporani, diàfan i amb un accés fàcil que ens permet distribuir grans marques internacionals de mobiliari que requereixen espais d’exposició amb característiques molt exigents.

1998

Neix Lifra Contract by Idees, la divisió adreçada a professionals de l’interiorisme i la decoració especialitzats en l’àmbit del contract. Ens consolidem com un punt i part entre els establiments de mobiliari de disseny, amb un magatzem propi que facilita la logística integral dels projectes.

veure projecte

1988

Idees obre un nou espai a les afores de Vic, a un espai més ampli i ben comunicat per atendre als clients d’arreu de Catalunya que ja són incondicionals de la casa. Aquí hi troben les millors propostes en mobles de jardí i d’interior, bany i cuina.

1984

Lídia Torruella obre un espai dedicat al mobiliari de disseny a Manlleu. La seva sensibilitat i perseverança la porten a recórrer Europa visitant fires on selecciona els productes que convertiran Idees en un establiment de referència.

2022

Les cuines més exclusives i tot l’univers que les envolta s’incorporen al showroom d’Idees, amb marques tan prestigioses com Arclinea. Seguim avançant, somiant i innovant per evolucionar al costat dels nostres clients i no deixar mai de sorprendre’ls.