Un test, un plat, un coixí, un llum… són petits detalls que transmeten el caràcter i personalitat de les persones que habiten cada espai. Petits elements que permeten transformar atmosferes convertint-les en entorns més càlids, propers i vivencials. Ara que les llars es transformen per omplir-se de llum i frescor, des d’Idees Disseny et presentem una selecció de llums i coixins perfectes per aconseguir-ho.

Dissenys contemporanis de Vibia per habitacions radiants

Amb la col·lecció Mayfair dissenyada per Diego Fortunato, Vibia s’introdueix als entorns més contemporanis i plens de color a través de detalls subtils, però que marquen la diferència. Les lineals làmpades Pin, dissenyades per Ichiro Iwasaki, són perfectes per crear llum ambiental i indirecta: amb el seu subtil disseny aconsegueixen crear composicions úniques a les parets on s’instal·len. Warm és una col·lecció ideada per Ramos & Bassols que reinterpreta les tradicionals làmpades amb un disseny subtil i delicat que abraça amb calidesa i elegància cada espai. Finalment, la col·lecció Musa, de Note Design Studio, destaca per la subtilesa del seu disseny que recorda a una delicada mareperla. Quatre col·leccions disponibles en diversos colors i acabats, perquè trobis la teva làmpada ideal.

Il·luminació, qualitat i tecnologia per ressaltar cada detall amb Flos

La prestigiosa firma presenta Spot, una col·lecció d’aplics de sostre que incorporen un moviment rotatiu que permet enfocar i canalitzar la llum personalitzant l’atmosfera de cada espai i il·luminant fins al més petit detall. La forma arrodonida d’aquesta subtil col·lecció aconsegueix crear un equilibri estètic que l’eleva com a element decoratiu. Per làmpades de sostre i grans espais, resulta perfecta la col·lecció Arrangements. Estructurada a partir de creatives i equilibristes formes geomètriques, permet una il·luminació àmplia assegurant que la llum arriba a tots els racons de l’habitació.

Els detalls de Vibia i Fermob que transformen els racons de descans

Els coixins són un accessori indispensable que, tot i sovint passar desapercebut, permet omplir els espais de personalitat i harmonia. Vitra presenta dues col·leccions, la Embroidered Pillows plena d’atractius dissenys plens de color i brodats que desborden personalitat; i la Resting Animals, inspirada en animals dormint i hivernant que resulta perfecta pels espais de descans dels més petits. Fermob proposa els coixins perfectes per l’exterior. Dissenys de línies senzilles amb l’objectiu de màxima comoditat i resistència, estan disponibles en diversos colors i acabats amb fundes extraïbles resistents a la llum solar i a les oscil·lacions tèrmiques, demostrant que a la primavera el disseny també es gaudeix a l’exterior.

Tots aquests magnífics productes els tens disponibles al showroom d’Idees Disseny. Viu cada una d’aquestes propostes in situ i descobreix quina és la perfecta per omplir de llum i vida cada detall de casa teva.