La sala d’estar és sinònim d’entreteniment i de conversa. És l’espai de trobada on la família comparteix el més valuós: el temps. Llegint, mirant la televisió, rebent visites o, senzillament, parlant. Per això, des d’Idees Disseny et presentem una acurada selecció per convertir aquest espai en una bombolla de confort, comunicació i bons moments.

Recipio ’14, de Maxalto

És una col·lecció de tauletes rodones i rectangulars de diverses mides ideals per unificar les diverses estances de la llar. Està formada per una consola, un escriptori, una taula de menjador, dues taules de centre i una tauleta de nit. Totes elles disponibles en tons sobris i sofisticats. En destaquem la taula de centre arrodonida amb taulell en forma de safata que crea una peça diferencial sense perdre l’elegància característica de la firma.

Lucrecia Soft o Aurae, de Maxalto

Ambdós dissenyats per Antonio Citterio, es caracteritzen pels seus minuciosos detalls, l’alta qualitat dels materials i els acabats artesanals que la firma aplica a cada una de les seves peces. Lucrezia Soft s’estructura a partir de formes lleugerament arrodonides amb la seva tapisseria que conté detalls d’altra costura que culminen amb els acabats perfectes dels seus grans coixins. Es tracta d’una veritable peça única. En canvi, Aura es composa de volums geomètrics elevats del terra i les seves línies suaus i netes amb uns generosos coixins que afavoreixen el millor confort. Ambdós sofàs estan disponibles amb tapisseria de pell o de tela i amb diverses mides i profunditats per adaptar-se a les dimensions de les sales d’estar més elegants.

Asolo, de Flexform

Aquesta nova proposta de la firma italiana porta la comoditat en el seu ADN. Dissenyat per Antonio Citterio, Asolo és una peça de descans amb proporcions generoses i disponible amb dues fondàries –de 106 i 116 cm– que ofereix grans possibilitats de modulació. L’adaptació de la tapisseria i els seus detalls de construcció fan que sigui un sofà caracteritzat per la seva elegància i informalitat. Les seves peces toves i coixins esponjosos el converteixen en un moble còmode, sofisticat i relaxant. Asolo és l’elegància feta sofà ideal per a qualsevol ambient, del clàssic al més contemporani.

Pack, d’Edra

Premiat el 2017 com a Millor Producte de Mobiliari al Saló del Moble de Milà, és un disseny de Francesco Binfaré. Pack és el sofà ideal per crear una àmplia zona de descans on convergeixen els elements de la natura dins de l’habitatge. Inspirat en les plaques de gel amb un gran ós estirat enmig en forma de respatller, aquest imponent sofà es caracteritza per les seves suaus textures i l’alta qualitat dels seus materials i encoixinat. Disponible en una combinació de blanc i gris, o bé en negre, és l’element indispensable per grans zones de descans en els interiors de disseny més confortables.

Brasilia, d’Edra

Aquesta col·lecció de taules dissenyades per Fernando i Humberto Campana crea mosaics irregulars a partir de miralls. Disponible en format taula de centre i taula de menjador, Brasilia és una peça que captiva gràcies als seus miralls que reprodueixen de forma simultània els moments inoblidables que es viuen al seu voltant.

T’esperem al nostre showroom perquè puguis veure en directe cada una d’aquestes peces. Perquè puguis provar-ne la comoditat i t’enamoris de cada un dels seus detalls.