El sofà és sinònim de descans, lectura, conversa, butaca de cinema, llit improvisat d’alguna migdiada… és una de les peces més importants de les sales d’estar, tant pel seu volum com per la seva funcionalitat i, per tant, també és un element de decoració essencial que ha de reflectir l’estil decoratiu de cada llar. Avui, des d’Idees Disseny et presentem una selecció de cinc sofàs per renovar aquest moble tan característic i vivencial.

Hermitage d’Atemporal

Un espectacular sofà modular amb estructura de fusta massissa fabricat artesanalment sota comanda. El rectilini sofà Hermitage permet la màxima comoditat i personalització amb la seva infinitat combinacions, mides i acabats amb més de 500 entapissats disponibles.

Loll de Gervasoni

Amb disseny de Paola Navone, Loll és una col·lecció de sofàs dissenyats a partir de formes geomètriques essencials que es combinen amb línies sinuoses que asseguren la màxima comoditat gràcies a les seves estructures creades amb fusta massissa. Els sofàs Loll inclouen fundes completament desmuntables i grans coixins de ploma d’oca canalitzada que, juntament amb molles encastades del seient, asseguren la màxima comoditat i confort. Personalitzable en diverses formes i acabats.

Groundpiece de Flexform

És el sofà que ha transformat el seu propi concepte i ha anat introduint diverses innovacions des de la seva creació el 2001, quan va ser dissenyat per Antonio Citterio. Groundpiece es caracteritza per ser una col·lecció de sofàs baixos i profunds que asseguren gran comoditat. El seu estil informal el fa ser un element molt acollidor gràcies als seus coixins de de grans dimensions que permeten personalitzar els seus elements d’encoixinat i de reposa braços.

Standard d’Edra

Dissenyat per Francesco Binfaré es compon de maxi-coixins que t’abracen proporcionant el màxim confort i adaptació als desitjos de l’usuari/ària. Composat a partir d’e elements modulars, permet crear infinitat de solucions lineals, angulars o de planta lliure. Gràcies als seus elegants acabats, Standard és sinònim de confort i suavitat.

Tufty-Too de B&B Italia

Aquest modern i versàtil sofà dissenyat per Patricia Urquiola consta d’un sistema modular informal que permet llibertat total de combinacions. Sinònim d’alta costura de confecció, es caracteritza per la contemporaneïtat de les seves formes, textures i acabats reinventant l’estructura clàssica dels sofàs tradicionals.

A Idees Disseny disposem dels sofàs de la més alta qualitat dissenyats pensant per acompanyar-te a tu i a la teva família durant una llarga trajectòria. T’esperem per ajudar-te a decidir quin dels nostres elements combinarà millor amb el teu interiorisme i t’assessorarem sobre les mides i materials que més s’adeqüen a l’ús que donaràs a aquesta valuosa peça de mobiliari.