La tarda del divendres 2 de juny, el nostre showroom es va convertir en un taller de bouquets d’estiu gràcies al talent de l’artista floral Mia Parramon i a l’entrega i l’entusiasme de les participants que es van apuntar a viure l’experiència.

Durant més de dues hores vam aprendre els secrets dels rams en espiral: com fer-los, com tallar-los, com personalitzar-los, com aconseguir que s’aguantin drets i es conservin fantàstics el màxim temps.

Després d’una masterclass d’en Mia elaborant en directe un bouquet inoblidable, ens van llançar a elaborar les nostres pròpies creacions amb les flors fresques que en Mia de Mitre & Mandri Flors va portar especialment per a l’esdeveniment.

L’encant visual i olfactiu de les flors va omplir l´ambient d´una alegria contagiosa. De mica en mica els rams van anar agafant forma al gust de cada creadora, sempre amb en Mia ajudant i tenint cura de fins al més petit detall.

Van sortir bouquets fabulosos! Cada creadora es va emportar la seva obra a casa, totalment handmade i al seu gust. Va ser un veritable plaer tenir en Mia i aquest grup de dones a Idees Disseny. Moltes gràcies per compartir un workshop tan vital i colorista amb nosaltres.