La cuina és un espai on s’uneixen la funcionalitat i l’estètica per crear un ambient de convivència i creativitat culinària. Per això, des d’Idees + Lifra et convidem a descobrir al nostre showroom les exclusivas cuines Arclinea, una de les firmes més innovadores i emblemàtiques del sector, fundada el 1925 a Itàlia.

Arclinea: tecnologia i luxe en perfecta harmonia

Arclinea combina tecnologia avançada amb materials d´alta qualitat, aconseguint un equilibri perfecte entre luxe i practicitat. Cada element, des dels electrodomèstics moderns integrats fins als detalls d’il·luminació i els acabats de superfície, es selecciona meticulosament per potenciar l’experiència de l’usuari a la cuina.

A Idees + Lifra t’oferim cuines Arclinea, elaborades a mida, que s’adapten fluidament a qualsevol estil de vida, oferint solucions personalitzades que optimitzen l’espai i faciliten les tasques diàries. Així, transformem la cuina en un lloc inspirador, on cada moment, des de la preparació dels àpats quotidians fins a la creació d’un sopar gurmet, es converteix en una celebració de la vida i el disseny.

Els indispensables de la taula amb Waww, Cutipol, Spiegelau i Sompex

Sent l’artesania i la cultura del Bòsfor amb els dissenys contemporanis i vibrants de la col·lecció de plats Bazaar de Waww. Aquests plats de ceràmica estan pintats a mà, cosa que assegura que cada disseny sigui únic, aportant una sensació d’exclusivitat i autenticitat a la teva taula. Combina’ls amb l’elegant set de coberts Goa de Cutipol. Amb les seves esveltes figures i el seu disseny ergonòmic, aquests accessoris de resina i acer afegeixen un toc de sofisticació a taula.

Per acompanyar els teus àpats, no pot faltar un bon brindis amb el set de copes de vidre Definition de Spiegelau. Aquestes copes destaquen per la seva lleugeresa i perfecte acabat, complint amb els estàndards més exigents dels millors catadors.

Finalment, aporta calidesa al teu ambient amb els llums de taula regulables i sense fil Seoul Outdoor 2.0 de Sompex. Aptes per a espais d´interior i exterior, pots triar l’acabat que més t’agradi!

Et convidem a visitar el nostre showroom per descobrir l’excel·lència de les cuines Arclinea i experimentar de primera mà l’elegància i la funcionalitat d’aquests indispensables de la taula.